DH-DM: Lytter til kritik - et endnu bedre stævne venter i 2020

Related Articles: DH-DM 2020 er en realitet, DH-DM: Forrygende stævne - der er kommet for at blive

Folkene bag DH-DM er i fuld gang med at planlægge næste års stævne, og har en markant ændring af afviklingen af distancesejladsen lørdag i støbeskeen.

Knud Erik Feldt, formand for kapsejladsudvalget i Horses Sejlklub og baneansvarlig for DH-DM udtaler: ”Selv om mange ting gik rigtig godt sidste år, har vi lyttet til sejlernes feed back – og et af de gennemgående punkter i sejlernes tilbagemelding var, at der var for meget ventetid i forbindelse med starten af distancesejladsen, ligesom pointgivningen gjorde, at man reelt set ikke havde mulighed for at gøre sig gældende i stævnet, hvis man ikke lige rammer distancesejladsen helt rent. Det har vi valgt at gøre noget ved.” fortsætter Knud Erik Feldt og uddyber: ”Vi vælger derfor at starte de mindste både i hver gruppe samtidigt, så de store både ikke skal vente i timevis inden de kan komme afsted. Desuden har vi planer om at dele distancesejladsen op i 2 tællende sejladser, som til gengæld kan trækkes fra på lige fod med banesejladserne” afslutter udvalgsformanden.

Det er arrangørernes håb, at man ved at justere på formatet for distancesejladsen kan få lavet en endnu bedre pointmæssige balance mellem bane- og distancesejladsen og ikke mindst få sikret, at alle bådene få lov til at ”strække ben” og dermed få optimalt udbytte af det fremragende farvand, som Juelsminde kan byde på.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen