VM Match Race: Team Kattnakken med ryggen mod muren - se fotogalleri

Related Articles: VM Match Race: Palludan klar til at forsvare podieplads

Ved VM i Match Race for kvinder, som sejles i Lysekil Sverige, der er Team Kattnakken med Trine Palludan som skipper kommet knapt så flyvende fra start – ja de kæmper ligefrem for overlevelse i dagens tre sejladser.

Tre sejre og fem nederlag er det blevet til i de første otte sejladser, men lykkedes det at vinde dagens tre, ja så skulle det danske team bestående af skipper Trine Paludan, Lea Richter Vogelius, Sille Christensen, Vivi Møller & Joan Wester Hansen kunne når det forjættede land hvor kvartfinalerne sejles.

Lidt rusten måske
To afgørende faktorer har med stor sandsynlighed spillet mere ind end hvad godt er. Skipper Paludan har været ramt af sygdom, og ikke kunnet træne i perioden op til VM, og så sejles der i en Fareast28 – en bådtype som teamet første gang satte sig sammen i mandag aften, dagen før stævnet gik i gang.

Men husk, det er ikke slut før ’den tykke dame har sunget’ – stay tuned

resultvmmatchrace

Team Kattnakken mangler at sejle mod Pauline Courtois - Johanna Bergqvist og Marinella Laaksonen, alle tre teams nogen som Team Kattnakken normalt burde kunne besejre. I dag skal der tre sejre i hus for at gå videre til kvartfinalen. 

 Seneste nyheder

Endelig officielt - Dansk SailGP en realitet

Ib Kunøe - nu eneejer af X-Yachts

Giv en gave der holder


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen