EM Finn: Tung start for Højen

Related Articles: EM Finn: Ingen sejladser dag 1 - se video, EM Finn: Optakt i skyggen af OL-exit

Endnu en lang ventedag i Athen.

Finnjolle sejlerne er på en hård prøve ved EM i Athen. Førstedagen blev der slet ikke sejlet - i går tirsdag blev det til tre sene sejladser. I dag onsdag, har de hårdt prøvede sejlere ventet i tre stive timer på vandet, for så at blive sendt i land. Men, nu her kl. 15.00 er de så igen sendt på vandet for at forsøge at få nogle sejladser i kassen, med start kl. 16.30.

Det blen en tung start på EM for André Højen Christiansen, som med to tunge placeringer midt i fyrrene samt en 19. er langt fra målet, på en samlet 37. plads, om at kvalle til OL i Tokyo. Som det ser ud lige nu, skal André i top 11 for at lykkes...

1-2-3 i 1985
Hvis vi ser lidt tilbage i arkiverne, så dukker der faktisk et stort EM resultat op, tilbage fra Athen 1985 sluttede Peter Vilby nummer tre, Jørgen Lindhartsen nummer to, og vinder af EM 1985 Lasse Hjortnæs, ganske imponerende. Vi må nok erkende at den danske Finnjolle flåde på topplan er skrumpet noget siden, men på Old Boys niveau kan vi stadig være med. Her dukker der små 300 op til VM i Skovshoved i næste måned. 

Se video fra dag 2, hvor der trods alt blev sejlet:America's Cup

Prada Cup dag 2: Gense nattens sejladser

America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

Udvalgte artikler *