Claus Høj ryddede bordet

Årets første H-båd Liga stævne blev den forgangne weekend sejlet i Gilleleje, på kanten af Øresund og Kattegat.

23 H-både fra Danmark og Sverige deltog i stævnet, hvor Claus Høj Jensen var i lidt bedre startform end de fleste andre. Lørdag kunne Claus Høj Jensen og besætning indkassere 3, 1, 3, 12 og 1, mens de søndag ryddede butikken med fem førstepladser.
Claus Hovgaard fra Sejlklubben Neptun i Vejle og Poul Jensen fra Thisted blev hhv. toer og treer i stævnet.

I den anden ende af feltet deltog en flok nyere H-båds sejlere for første gang i et H-båd Liga stævne og de fik fartmæssigt kærligheden at føle, og måtte se sig overhalet med en omgang i starten af stævnet. Men besætningerne fik rystet premiere-nerverne af sig og formåede til sidst, at blive perlerne på snoren og ikke det sidste større blop.

Dejlig heroisk kæmpet i et farvand, som lørdag bød på 6-7 sekundmeter og søndag noget mere vind. Begge dage gav en sydgående strøm fra den nordvestlige vind også besætningerne udfordringer.

Udmattede officials
Ifølge Allan Jørgensen fra Gilleleje Sejlklub, så har de mange frivillige haft en fest hele weekenden med H-båds sejlerne. Alle mand var søndag aften mørbanket efter to hårde dage på vandet, hvor dommerbåden rullede og gutterne i ribbådene fik kærligheden at føle i de høje bølger.

H-båds sejlerne lavede også nogle pæne starter. I de første sejladser var de forsigtige, men blev dog mere kække som stævnet skred frem og det endte også med, at vi måtte lave en enkelt generel tilbagekaldelse.

Du kan se resultatlisten på H-bådsklubbens hjemmeside her.Kort Nyt

DS bestyrelsesmedlem Jens Haugaard er død

Branchenyt

Hempel bygger ny fabrik i KinaSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt