Påsketid er klargøringstid – også for DH-DM!

Påsken er traditionelt tid for at klargøre bådene – og tid til at få planlagt årets sejladser, og går du med tanker om at sejle DH-DM skal du til at gøre tanker til handling. Der er nemlig kun 17 ledige pladser tilbage til årets DH-DM, så hvis du skal være sikker på en plads, skal du ikke vente for længe!

Tilmeldingerne til årets store event for kølbåde fortsætter med at tikke ind, og der er nu kun 17 ledige pladser tilbage. Arrangørerne regner med, at der bliver udsolgt inden for en måneds tid, og glæder sig over den store opbakning til stævnet:

'Vi havde selvfølgelig håbet på, at der ville være interesse for stævnet, men det er kommet lidt bag på os, at så mange allerede har meldt sig til' siger eventleder Tue S. Andersen fra Snaptun Sejlklub. 'Den store interesse er en kæmpe fordel, blandt andet når vi skal ud og finde sponsorer til stævnet' fortsætter eventlederen, der kan berette om en god interesse for at blive sponsor. Dette har indtil videre resulteret i aftaler med Onesails, Milton Huse, Sjørs, Philips, Superbrugsen, Neets m.fl. – aftaler der har resulteret i, at der både er skaffet støttemidler til stævnekassen og flotte præmier til deltagerne.

Tue S. Andersen kan også oplyse, at Hedensted Kommune har valgt at støtte stævnet. Kommunens fritidsudvalg har således valgt at give et flot bidrag til opstilling og leje af festteltet, en af de poster der normalt trækker tænder ud på et stævnebudget. 'Vi er enormt glade for, at Hedensted Kommune har valgt at bidrage til, at sikkerheden omkring teltopsætning mv. bliver 100% i orden, og det økonomiske bidrag betyder også, at vi nu kan give den ekstra gas i forhold til at gøre stævnet så interessant som muligt for sejlerne' afslutter eventlederen.

Det er sejlklubberne i Juelsminde, Snaptun og Horsens, der i fællesskab står for arrangementet, og arrangørerne bruger blandt andet påsken på detaljeret planlægning. Udover sponsorarbejdet er klubberne i fuld gang med at sikre sig det fornødne mandskab og materiel og i det hele taget med at få tilrettelagt stævnet, så det bliver den bedst mulige oplevelse for sejlerne.

Du kan følge med i det hele på stævnehjemmesiden her, hvor du også kan sikre dig en af de få ledige pladser.Seneste nyheder

Cold Hawaii udvikler nyt event

Kapsejlads om en øde ø

Populært job besat i Korsør Lystbådehavn


Sailing World News