Lokale vandt H-båds stævne i Aarhus

Aarhus sejleren Anders Bertelsen vandt weekendens H-båd Liga stævne, som var en del af Aarhus Festuge Cup. 18 tilmeldte H-både kæmpede på Aarhus bugten, som viste sig fra sin smukkeste side med meget svag vind både lørdag og søndag.

Anders Bertelsen fortæller, at de havde nogle meget svære sejladser, hvor de første tre var præget af meget springende vind, som også betød at banerne var skæve.

Samtidig oplevede H-båds sejlerne, at 12 meter klassen sejlede tværs gennem H-båds feltet.

 Trods de svære vilkår, så lykkedes det meget professionelt Bjørn Stephensen og hans team af frivillige fra Aarhus Sejlklub og Sejlklubben Bugten af få gennemført syv sejladser i alt.

Claus Hovgaard som netop er hjemkommet fra VM i Schweiz med en 4. plads, og Mads P.G. Korsgaard blev hhv. to og tre på Aarhus Bugtens blanke vand. Den anden lokale helt Thomas Sennels lagde rigtig godt fra land med at vinde første sejlads og sluttede også af med en sejr. Samlet endte Thomas Sennels på en flot fjerde plads.

Som spået i fredags på dette site skulle vinderen findes blandt disse fire skippere og resultatet blev som nedenstående:

1. Anders Bertelsen, Eva Bertelsen, Henning Bach og Søren Kaad Lund. Aarhus Sejlklub
2. Claus Hovgaard, Palle Koch og Henrik Larsen. Sejlklubben Neptun Vejle.
3. Mads P.G. Korsgaard, Frederik P.G. Korsgaard og Svend Jørgensen. KDY
4. Thomas Sennels, Thomas Hannibal, Mia Kavanagh og Ellen Kirkegaard. Aarhus Sejlklub

Alle resultater kan ses her.

Vinderne Arhus Festuge 20 17

Podiet.

Næste H-båds Ligastævne sejles i Brejning i weekenden 16-17. september 2017.