Ib Kunøe - investering med hjertet

Ib Kunøe - investering med hjertet

Det hæderkronede danske bådværft X-Yachts fik den forgangne sommer ny hovedaktionær. Heldigvis blev de danske bådværfters flagskib på danske hænder. IT forretningsmanden Ib Kunøe handlede med hjertet.

Ib Kunøe har sejlet hele livet, og han startede i 1953 i sin Optimistjolle, som havde nummer 2 i sejlet. Senere blev det til "alt" fra Pirat, Flying Dutchman, Juniorbåd, Folkebåd og Grinde. Men bedst kendt er Kunøe måske som ejer af den for mange år siden store båd - Vision 46. Tilbage fra slutningen af fi rserne huserede Ib Kunøe sammen med et stærkt team af kendte danske sejlere, hvor iblandt man kunne finde navne som Peter Kampman, Stefan Myralf, Lars Kiær, Philip Skafte-Holm, Carl-Erik Kjærsgaard m.fl . Som enhver anden rigmand har Ib Kunøe naturligvis også en enkelt 46 fods Ketch liggende i Middelhavet, og der er ikke umiddelbare planer om at skifte den ud med en med X i sejlet. Men mon ikke tiderne vil ændre disse planer og tanker?

Pris: 10 kroner / 2 sider. Kilde: Bådmagasinet 12/2012

10,00 kr.

Når betalingen er gennemført får du tilsendt en e-mail med et link til download af koden til det online-versionen af Bådmagasinet.

Bemærk venligst, at den elektroniske udgave af magasinet kræver Flash installeret på din computer. Har du ikke dette installeret, så kan du hente den seneste version hos Adobe her.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer