fbpx

Respittabel og hjælp til Race RIG-TIG       Det vil blive et brag af et afdansningsbal på Øresund, fortæller Jan Hansen fra Quantum Sails og Henrik Jørgensen fra X2box og opsummerer:<br />


 • 68 deltagere og ikke mindre
 • 18 deltagere fra udlandet (Sverige, Norge, Finlandf og Tyskland)
 • Bådene fordeles i 4 starter og 8 løb
 • Kun DH-løb da der desværre ikke var både nok til et IRC-løb
 • Stort Melges 24 løb med 7 deltagende både
 • DMI lover god vind, men desværre også regn

  Respittabel til både chikane og op-ned
  Respittabellen tager udgangspunkt i den løbsindeling som KDY har lavet for sejladserne. Den enkelte deltager skal blot indtaste sin båds nummer og vuupti fås en komplet DH 2011 beregning i for de 3 vindstyrker (L/M/H). Tabellen viser derefter den respittid der skal gives til alle øvrige både i løbet.

  Race RIG-TIG følger traditionerne med en cikanebane om lørdagen, der stætter krav til gode manøvre og om søndagen er der op-ned bane der sikre tætte dueller. Respittabellen giver naturligvis beregninger af begge banetyperne.

  Det vil nok kunne betale sig at laminere tabellen inden den tages med, idet DMI har lovet god vind men desværre også regn i weekenden.

  Fin hjælp til før-start konkurrence
  For de fortravlede skippere, som ikke kender svarene på KDY’s RigTig konkurrence, indeholder modellen også et par tricks. Således kan den enkelte skipper inden løbet downloade en vejledning til besvarelse af Stelton’s konkurrence, så roen på hjemmefronten sikres. Besvarelsen er verficeret af interne kilder hos Mr. Stelton.

  Modellen kan downloades og Skipperhjælpen til besvarelse af Rig-Tig konkurrencen kan hentes .

  Vi ses på vandet

  MVH
  Jan & Henrikhttp://www.quantumsails.dk/node/895
  http://www.x2box.dk/LinkClick.aspx?fileticket=nQE7Str-2wk%3d&tabid=82&mid=448


Udvalgte artikler *

Hvorfor lære at sejle?

Mikroeventyr er hot – skal du med?

Ny båd til sommer?