Ærøskøbing i sigte

Efter et dejligt ophold i Marstal var det på tide at kaste fortøjningerne og komme videre. Oscars og min plan var at sejle til Ærøskøbing på Ærø. Vi lagde Marstal bag os, og vi kunne lige holde kursen op. Vi ville holde en pause undervejs. Vi besluttede at holde en velfortjent pause ved Birkholm.

Frokost

Dejlig frokost om bord

Tid til en dukkert

Vi kastede anker, så vi bare kunne ligge og nyde livet om bord. Det var vel også blevet tid til en badetur. Vandet kan nok bedst beskrives som koldt og friskt. Men i det kom vi.

Badebubber

Det var lidt fedt at komme i vandet

Efter vi havde plasket rundt, lå vi bare i cockpittet og hyggede, nød naturen og livet om bord. Ved aftenstid hæv vi ankeret op, og gik det sidste stykke ind til Ærøskøbing.

Havnene mangler liv

Det slår mig, at det ikke er svært at få plads i nogle af de havne, vi har besøgt i år. Der er masser af frie pladser. Desværre er livet på havnen i Ærøskøbing også meget dødt. Havnefogeden siger, at det er det dårlige vejr, vi har haft indtil videre, der skræmmer folk fra at tage afsted. Jeg synes, det er lidt trist, for jeg ved, hvor proppet og fyldt med liv, der kan være i de mange havne.

Uden mad og drikke dur helten ikke, og vores maver rumler også en smule. Vi trasker op i byen, hvor vi finder et sted, hvor vi kan købe en burger. Vi tager den med tilbage i båden, hvor vi spiser i cockpittet.

 ★ Test af sejlbåde

★ J/80 Versus Melges 24

Kort Nyt

Kom med om bord på en Swan 98 - se video

★ Interview & Portræt

★ Interview, Ib Kunøe: Om bord hos Mr. X-Yachts

Motor

Princess Yacht X95 på vandet

Bådudstillinger

Copenhagen Boat Show 2020 aflyses - vender stærkt tilbage næste...

Sejlsportsliga

Sejlsportsligaen starter sæson nu!

★ Test af sejlbåde

★ Utzon Spidsgatter: Nuttede ”Snuller” - en præmiesluger

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Princess Yacht X95 på vandet

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker