Bådmagasinets billedgalleri

Billedet her er fra videoen du kan se på side to. Super fed rafting video.

Rafting landshold til EM og VM i 2014

23-03-2014 15:30 Søren Øverup22-03-2014 19:41 - Redaktionen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Raft Team Denmark og Raft Team Denmark Ladies vil i år deltage i et EuroCup i Østrig, et EM i Slovakiet og et VM i Brasilien. Landsholdende består af engagerede, dedikerede og eventyrlystne mænd og kvinder, som alle har en passion for det vilde vand og de oplevelser, denne ekstremsport bærer med sig.

"Vi har fundet hinanden gennem Copenhagen Watersports (tidligere Rafting Club Copenhagen) og har raftet sammen siden sommeren 2013. Til daglig padler vi i de Københavnske kanaler, hvor vores hovedfokus er teknik, præcision og styrke på det flade vand" fortæller Manja K Hansen, venstre backpadler, Raft Team Denmark Ladies.

Ladies RaftTeamDenmark 2

Kvindelandsholdet er i år en helt ny konstellation med nye atleter på samtlige pladser i båden

Holdet deltog ved DM i White Water 2013 i Sverige, og skal således til deres første internationale konkurrence i Østrig i slutningen af april. De danske kvinder er spændte på deres debut til de internationale konkurrencer og ser det Østrigske EuroCup og træningsture til Sverige som god forberedelse til det store EM i Slovakiet midt i juli:

"Der er en stor andel af tekniske elementer i sporten, som vi bliver nødt til at træne under de rigtige forhold. Derfor går tuen også ofte til Sverige, hvor vi kan få mulighed for at træne på det vilde vand. Det sætter naturligvis et stort krav til vores engagement og ikke mindst vores tid og økonomi, hvorfor vi også altid er på jagt efter sponsorer som har lyst til at støtte landsholdet" fortsætter Manja.

Fortsættes på næste side: (inklusiv hyggelig video + fed rafting)


 

Ved EM og VM vil der i år være mediedækning fra diverse nationale og internationale medier, hvilket gør det muligt for eventuelle sponsorer at blive promoveret i en anderledes, udfordrende og teampræget sport.

Også det danske herrelandshold ser frem til et år, hvor der skal leveres på højeste niveau.

Holdet har deltaget i internationale rafting konkurrencer siden 2001 og har derfor en stor portion erfaring med i bagagen. Senest fik de en 10. plads i Head 2 Head ved EM i 2012.

 

Raft Team Denmark - European Rafting Championship 2012 from Rafting Denmark on Vimeo.

"Det bliver rigtig spændende i år fordi vi deltager med den samme konstellation i R4 båden (4 mand i raften) ved samtlige konkurrencer. Det øger vores forståelse for hinanden og skaber de helt optimale forhold for at kunne være ekstra skarpe ved VM i Brasilien" fortæller Michael Lindbeg, højre frontpadler på Raft Team Denmark.

Du kan følge de danske rafting landshold på deres blog: http://raftdenmark.wordpress.com, og læse mere om de enkelte atleter på http://copenhagenwatersports.dk/home/landshold/

Se hyggelig video - sådan træner pigerne:

Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

Læs flere nyheder - klik her.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer