Boot: Imponerende X-Yacht, med hele 6 både i Düsseldorf

Related Articles: Boot Düsseldorf: Endnu større – kan det virkelig passe?, Boot Düsseldorf: Tak for i dag, Boot: Sådan ankommer de helt store mega-yachts

Igennem mere end 30 år har X-Yachts været repræsenteret på Boot i Düsseldorf. I begyndelsen var opsætning og nedtagning hurtigt overstået, idet man tog de både med, man havde til rådighed på det givne tidspunkt. Meget har udviklet sig siden; blandt andet har Boot fået en prestigefyldt status, idet den betegnes som verdens største indendørs bådmesse.

Hele planlægningen af Boot er gennem tiderne blevet det helt store tilløbsstykke. Det at være blandt de store udstillere på Boot skal forberedes mange måneder i forvejen, standen skal bestilles, bådmodellerne skal vælges og standopbygningen skal planlægges ned til den mindste detalje. For slet ikke at tale om det faste crew på seks mand, der bruger mere end otte dage på at bygge den 650 m2 store stand op.

European Yacht of the Year
Ballet bliver skudt i gang om en god uges tid, med kåringen af European Yacht of the Year, lørdag den 18. januar. X-Yachts’ seneste skud på stammen, X40 er nomineret i performance cruiser-kategorien i hård konkurrence med andre fine både, og vores søstermedie magasinet BÅD er, som eneste danske medie med i komiteen, der blandt andet består af andre store maritime medier som tyske Yacht, Yachting World, vore norske venner hos Norsk Maritime forlag m.f.

Du vil naturligvis kunne følge offentliggørelsen af vinderne her på baadmagasinet.dk - direkte fra Boot. 

Stort sortiment
X-Yachts’ CEO, Kræn Brinck Nielsen fortæller om X40: ”Jeg deltog selv i testsejladserne i Barcelona i oktober, og det var en helt forrygende oplevelse. Båden havde været igennem et længere testforløb i sommeren 2019, så da vi skulle demonstrere, hvad den kunne præstere, var der ingen overraskelser. Båden performede præcist som den skulle, og journalisterne var vilde med den" - og Kræn fortsætter: ”Så når vi introducerer den nye model i pipeline på vores årlige pressemøde på standen (red. 20. januar), håber vi på at kunne glæde os over det endelige resultat”.

X-Yachts medbringer selvfølgelig den nye darling, X40 til messen i Düsseldorf, der allerede er solgt i 21 eksemplarer. Læs mere om den nye model.

Derudover kan forventningsfulde og potentielle kunder glæde sig til at besigtige hele paletten af Pure X-modeller: X49, der blev søsat første gang i marts 2018,  X46, der blev søsat i august 2018, og X43 der har været den hidtil bedst sælgende Pure X-model og vandt alles hjerter, da Pure X-serien blev introduceret for første gang. 

Fra Xc serien medbringer værftet fra Haderslev, Xc45, der har vundet flere prestigefyldte priser samt fra Xp serien, Xp44, der har været en af X-Yachts mest vindende kapsejladsbåde siden allerførste søsætning.

x yachts expo dusseldorf 2020 00005

Du finder X-Yachts i hal 16 på stand nr D21