fbpx

Yngling - Ideel lille og sporty dagsejler

25,00 DKK

Ynglingen opfattes af mange sejlere som en ungdomsbåd, men den er også en fremragende lille dagsejler for voksne seniorsejlere, der gerne vil nyde den elementære sejlglæde i en velsejlende og hurtig sejlbåd, hvor man er i tæt kontakt med vind og vand.

Båden er nem at håndtere, og kan sejles singlehand i ikke alt for hård vind. Samtidsig er den hurtig at rigge til og rigge af. Derfor er det nemt, bare at tage en kort og forfriskende tur på vandet med en Yngling, som man også kan sejle i, sammen med sine børn.

Yngling er også på grund af sin robuste konstruktion meget overkommelig at vedligeholde. Derfor er det på mange punkter en ideel båd til f.eks. den travle familiefar, der ellers ikke har tid til at sejle, fordi det tager tid at vedligeholde en større familiebåd, der sjældent er ideel til at tage en hurtig og afslappende aftentur på vandet med.

Med en billig brugt Yngling, der ikke overbelaster familiebudgettet, behøver man ikke helt at lægge sejlsporten på hylden, men kan fortsat nyde den enkle sejlglæde. Den er også fin til at tage sine børn med ud at sejle.

Samtidig kan en Yngling let tages med på weekend- og ferieture til nye farvande på en landevejstrailer, der også kan brugers til at traile båden til kapsejladser. En Yngling kan normalt søsættes med en mastekran, og med båden på trailer behøver man ikke en bøjeplads.

En trailer giver også mulighed for at deltage i internationale kapsejladser i vores nabolande.

Pris: 25 kroner / 5 sider. Kilde: Bådmagasinet 11/2014.

Kurv

Din kurv er tom!