Tilbud for abonnenter


Vis:
Sortér på:
Et år uden sko

199,00 DKK

I Et år uden sko – fra parcelhus til palmestrand rives familien Veber ud af hverdagsrammerne for at forfølge drømmen om et eventyr til søs. Forældrene siger deres job op, børnene tages ud af skolen, og parcelhuset bliver i 15 måneder til en 30 fods båd. Forholdet sættes på en prøve, levestandarden ændres, og tvivlen sætter ind.

Er det muligt for en hel familie at leve for 10.000 kr. om måneden? Kan man se YouTube, når man sejler over Atlanten? Kan børn overleve uden internet? Glemmer vennerne en, når man er væk i over et år? Hvordan får forældre voksentid, når de bor tæt sammen med deres børn?

Familien Veber var i 2017 aktuel i tv-programmet “Familier på eventyr”, hvor SVT i seks programmer fulgte familien ombord på sejlbåden Anna Lisa. I Et år uden sko kan du selv følge med ombord på Anna Lisa over de 12.000 spændende, sjove og til tider farlige sømil i Caribien, i storm på Middelhavet, når udrustningen går i stykker ved Afrika, og når sejladsen igen er så vidunderlig, at alt er glemt.

Sejltrim for tursejlere

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Sejltrim for tursejlere. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Godt sejltrim er fundamentalt for tursejlere. Alle både kan drage fordel af at have de rette sejl sat korrekt. Det vil gøre sejlturen mere sikker og give mere fart i båden. Forfatteren Rob Gibson motiverer bogen i forordet: At øge bådens fart giver dig flere pladser at vælge mellem, når du når fem til dit bestemmelsessted, men vigtigst af alt din sejlads har været langt mere behagelig, hvis dit sejltrim er korrekt, samtidig med at det er mere behageligt for alle ombord og mere skånsomt overfor din båd. Pris: 149 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Harken solbriller

849,00 DKK

Super lækre Harken sportssolbriller, der har en god pasform. Perfekt til en tur på vandet eller i havnen.

Optimisthåndbogen

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Optimisthåndbogen. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Bogens første del vil kunne hjælpe unge sejlere til at forstå de grundlæggende teknikker til sejlads i Optimistjollen. Med hjælp fra tips og gode råd får de unge sejlere mulighed for at udvikle deres færdigheder og selvtillid. Den anden del går videre med de mere avancerede teknikker og kapsejlads. En oplagt bog til de unge sejlere. Pris 149 kroner plus et ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Håndbog i knob & stik

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Håndbog i knob & stik. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. En uundværlig bog for dig, som vil udforske mulighederne inden for reb- og tovarbejde. Hvad enten du er erfaren eller nybegynder, vil du have stor glæde af bogen. Gennem tydelige illustrationer og enkle forklaringer lærer du trin for trin, hvordan du skal lave blandt andet løkker, løbeknob og øjer, splejsninger, bændsler og surringer. Perfekt til at lære de knob, der gør det nemmere at færdes til søs sikkert. Pris: 149 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Sejl og rig - håndborg i trim

348,00 DKK

Her kan du købe og læse Sejl og rig - håndborg i trim. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Håndbogen hvis du vil blive klogere på sejl og rig. Opdateret viden om hvordan sejl og rig trimmes og sættes op i alle forhold. Gode illustrationer, der gør teksten nemmere at forstå. Skrevet af en af Bådmagasinets journalister, Øyvind Bordal. Pris 299 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 348 kroner.

JP SUP pakke

6.499,00 DKK

Du kan nu købe en super SUP pakken består af et oppusteligt board i høj kvalitet fra landets mest solgte mærke (JP), inklusiv en justerbar glasfiberpadle, og en effektiv pumpe med manometer. Men andre ord - you are ready to go. Boardet vejer kun 8 kilo og leveres i en taske, som gør det nemt at opbevare det i kistebænken. Normalpris 8299 kr. Pakkepris 6499 kr.

NeilPryde Cabin Trolley

999,00 DKK

Tasken til flyet eller dagsture i en kvalitet, som kun en sejlmager kan lave den. Den har det hele - stødabsorberende computerlomme med nem adgang via lynlås. Front- og sidelommer for pas, nøgler, mapper, iPod, kabler osv. Teleskophåndtag i op til 105 cm længde. Polstrede rygsækstropper som kan afmonteres. Og naturligvis brede hjul for stabil transport Normalpris 1399 kr Abonnentpris 999 kr

Vandtæt cover til iPad

899,00 DKK

På vandet, ved stranden, på stien eller i marken, Lifedge følger med dig overalt. Ligegyldigt hvad du laver, og hvor du er, holder Lifedge din iPad sikker og tør, mens du arbejder, kører, sejler eller er på opdagelse. Pris: 849 kroner plus 50 kroner i porto og ekspeditionsgebyr. Så nemt er det: Du skal bare vælge farve, og indtaste dit abonnements nummer her og gå vidre til klikke på "læg i indkøbskurven". Tjek dit vare køb og på næste skærmbillede skal du indtaste email, navn og adresse. Accepter og går til betaling. Når vi har registreret din betaling går vil dit IPad Cover blive afsendt inden for 2 hverdage Dit abonementsnummer findes på magasinet, når det leveres eller ring 88 77 00 00 for at få det oplyst. Sendes kun til Danmark.

Hej Far Kære Emil

288,00 DKK

På TV2 har mange fulgt med, når hele familien Midé Erichsen er om bord, og de sammen har sat Kurs mod Fjerne Kyster. "Hej Far Kære Emil" er en bog om at gøre sine drømme til virkelighed, om at være far, søn, brødre og familie. Som abonnent på Bådmagasinet, kan du få bogen for 239 korner plus 49 kroner i forsendelse. I alt 288 kroner. Normal vejlende udsalgspris er 299 kroner. Sendes kun til Danmark.

Kurv

Din kurv er tom!