fbpx

Tilbud for abonnenter


Vis:
Sortér på:
Lommelygte Slide KING 2K

399,00 DKK

Slyde King 2K - inklusiv fragt
Bare navnet...vi tør godt sætte streg under King. Her er virkelig tale om en mega sej vandtæt og genopladelig lommelygte som kan lyse ’til månen’ (næsten) og med – sjældent set, indbygget arbejdslys. Du lader blot op via et usb-stik, og vupti – vi skal da lige love for der kastes lys over land. 2.000 lumen sikrer dig et kolossalt fedt lys, og zoom-funktionen kan gøre lyskeglen til et ’kikkertsigte’, eller hvis du ønsker at sprede lyset over et større areal. At Slyde King 2K så også har et ergonomisk gummigreb og magnetfunktion som kan holde lygten for dig, gør bestemt ikke denne vare mindre værd. Absolut et godt køb.

Duelighedsbevis

298,00 DKK

Favoritpris til dig som abonnenet på Bådmagasinet. SPAR 100,-

Et fuldt kompendium til Duelighedsbeviset.

En uundværlig håndbog for alle der vil tilegne sig den kundskab, der skal til for at tage et Duelighedsbevis, og blive mere kompetent på vandet.  

1. udgave - 1. oplag 2021. 

Yachtskipper af 3. grad

398,00 DKK

Favoritpris til dig som abonnenet på Bådmagasinet. SPAR 150,-

Et fuldt kompendium til Yachtskipper 3, rigtig flot bog fra Watergames.

En uundværlig håndbog for alle der vil tage en Yachtskipper 3, eller til dig der vil dykke ned i reglerne og livet til søs. 

3. udgave - 1. oplag 2021. 

Et år uden sko

199,00 DKK

I Et år uden sko – fra parcelhus til palmestrand rives familien Veber ud af hverdagsrammerne for at forfølge drømmen om et eventyr til søs. Forældrene siger deres job op, børnene tages ud af skolen, og parcelhuset bliver i 15 måneder til en 30 fods båd. Forholdet sættes på en prøve, levestandarden ændres, og tvivlen sætter ind.

Er det muligt for en hel familie at leve for 10.000 kr. om måneden? Kan man se YouTube, når man sejler over Atlanten? Kan børn overleve uden internet? Glemmer vennerne en, når man er væk i over et år? Hvordan får forældre voksentid, når de bor tæt sammen med deres børn?

Familien Veber var i 2017 aktuel i tv-programmet “Familier på eventyr”, hvor SVT i seks programmer fulgte familien ombord på sejlbåden Anna Lisa. I Et år uden sko kan du selv følge med ombord på Anna Lisa over de 12.000 spændende, sjove og til tider farlige sømil i Caribien, i storm på Middelhavet, når udrustningen går i stykker ved Afrika, og når sejladsen igen er så vidunderlig, at alt er glemt.

Optimisthåndbogen

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Optimisthåndbogen. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Bogens første del vil kunne hjælpe unge sejlere til at forstå de grundlæggende teknikker til sejlads i Optimistjollen. Med hjælp fra tips og gode råd får de unge sejlere mulighed for at udvikle deres færdigheder og selvtillid. Den anden del går videre med de mere avancerede teknikker og kapsejlads. En oplagt bog til de unge sejlere. Pris 149 kroner plus et ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Sejl og rig - håndborg i trim

348,00 DKK

Her kan du købe og læse Sejl og rig - håndborg i trim. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Håndbogen hvis du vil blive klogere på sejl og rig. Opdateret viden om hvordan sejl og rig trimmes og sættes op i alle forhold. Gode illustrationer, der gør teksten nemmere at forstå. Skrevet af en af Bådmagasinets journalister, Øyvind Bordal. Pris 299 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 348 kroner.

Spinlock Deckvest Lite

799,00 DKK

Dette tilbud gælder KUN for eksisterende abonnenter på magasinet BÅD - for såvel online som printabonnenter.

VHF - komplet guide til brug af VHF

199,00 DKK

Her kan du købe og læse VHF - komplet guide til brug af VHF. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. VHF Håndbogen indeholder vigtig baggrundsviden, der vil komme den, der tager eller ønsker at tage prøven til VHF/SRC certifikat, til gode. Bogen opfylder Søfartsstyrelsens krav til undervisningsmateriale til kurset. Kombinationen af letlæst tekst, råd fra eksperter, gode farveillustrationer og opdaterede dækningskort sikre at stoffet bliver enkelt og interessant. Prisen er 149 kroner plus et ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Sejltrim for tursejlere

199,00 DKK

Her kan du købe og læse Sejltrim for tursejlere. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Godt sejltrim er fundamentalt for tursejlere. Alle både kan drage fordel af at have de rette sejl sat korrekt. Det vil gøre sejlturen mere sikker og give mere fart i båden. Forfatteren Rob Gibson motiverer bogen i forordet: At øge bådens fart giver dig flere pladser at vælge mellem, når du når fem til dit bestemmelsessted, men vigtigst af alt din sejlads har været langt mere behagelig, hvis dit sejltrim er korrekt, samtidig med at det er mere behageligt for alle ombord og mere skånsomt overfor din båd. Pris: 149 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Sejlerbogen

348,00 DKK

FOR ABONNENTER: Er du allerede abonnent på Bådmagasinet, men ønsker at gøre brug af vores favorable julegave-tilbud, er dette varen du skal købe.

Sejlerbogen giver alle sejlere en kilde til udvikling. En væsentlig del af indholdet er rettet mod det store antal tursejlere med både i alle størrelser og faconer – ikke kun begynderne, men også de mere erfarne. Der findes også egne sektioner med fokus på jollesejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er kommet til verden for at øge tilgængeligheden og for åbne op for nye sejlere. Den skal også gøre det endnu sjovere at sejle for dem, som allerede er sejlere. Bliver du ved med at udvikle dig, bliver både sejlglæden og sikkerheden større - og mulighederne flere. 

11 METER FRIHED

284,00 DKK

BEMÆRK, samlet pris inkl. levering:

11 METER FRIHED er en bog til alle med eventyr i maven, og interesse for hvad der sker, når et menneske opsøger den yderste grænse. Kun en håndfuld mennesker har prøvet at være ni måneder alene på havet. Christian H. Liebergreen sejlede uafbrudt i 260 døgn, hele vejen jorden rundt - uden at komme i land, uden at møde andre mennesker. Det blev en rejse ud i verdens mest øde og stormblæste havområder, men også ind i sindets afkroge. Bogen er et ærligt indblik i en verden få mennesker har besøgt. BEMÆRK: Prisen er en særpris til Bådmagasinets læsere, og inkl. fragt / levering.

Håndbog i Dieselmotor

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Håndbog i Dieselmotor. Kunne du godt tænke dig at vide lidt mere om bådens dieselmotor, så er Andrew Simpsons håndbog næsten en uundgåelig bog i den maritime bogreol. Bogen er letlæst og er fyldt med grundige illustrationer, der hjælper dig, når du har brug for det. Pris 149 kroner plus forsendelses/ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Kurv

Din kurv er tom!