fbpx

Tilbud for abonnenter


Vis:
Sortér på:
Lommelygte Slide KING 2K

349,00 DKK

Slyde King 2K - inklusiv fragt
Bare navnet...vi tør godt sætte streg under King. Her er virkelig tale om en mega sej vandtæt og genopladelig lommelygte som kan lyse ’til månen’ (næsten) og med – sjældent set, indbygget arbejdslys. Du lader blot op via et usb-stik, og vupti – vi skal da lige love for der kastes lys over land. 2.000 lumen sikrer dig et kolossalt fedt lys, og zoom-funktionen kan gøre lyskeglen til et ’kikkertsigte’, eller hvis du ønsker at sprede lyset over et større areal. At Slyde King 2K så også har et ergonomisk gummigreb og magnetfunktion som kan holde lygten for dig, gør bestemt ikke denne vare mindre værd. Absolut et godt køb.

Duelighedsbevis

298,00 DKK

Favoritpris til dig som abonnenet på Bådmagasinet. SPAR 100,-

Et fuldt kompendium til Duelighedsbeviset.

En uundværlig håndbog for alle der vil tilegne sig den kundskab, der skal til for at tage et Duelighedsbevis, og blive mere kompetent på vandet.  

1. udgave - 1. oplag 2021. 

Yachtskipper af 3. grad

398,00 DKK

Favoritpris til dig som abonnenet på Bådmagasinet. SPAR 150,-

Et fuldt kompendium til Yachtskipper 3, rigtig flot bog fra Watergames.

En uundværlig håndbog for alle der vil tage en Yachtskipper 3, eller til dig der vil dykke ned i reglerne og livet til søs. 

3. udgave - 1. oplag 2021. 

Sejl og rig - håndborg i trim

348,00 DKK

Her kan du købe og læse Sejl og rig - håndborg i trim. Håndbogen hvis du vil blive klogere på sejl og rig. Opdateret viden om hvordan sejl og rig trimmes og sættes op i alle forhold. Gode illustrationer, der gør teksten nemmere at forstå. Skrevet af en af Bådmagasinets journalister, Øyvind Bordal. Pris 299 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 348 kroner.

Spinlock Deckvest Lite

999,00 DKK

Dette tilbud gælder KUN for eksisterende abonnenter på magasinet BÅD - for såvel online som printabonnenter.

Sejlerbogen

299,00 DKK

FOR ABONNENTER: Er du allerede abonnent på Bådmagasinet, men ønsker at gøre brug af vores favorable julegave-tilbud, er dette varen du skal købe.

Sejlerbogen giver alle sejlere en kilde til udvikling. En væsentlig del af indholdet er rettet mod det store antal tursejlere med både i alle størrelser og faconer – ikke kun begynderne, men også de mere erfarne. Der findes også egne sektioner med fokus på jollesejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er kommet til verden for at øge tilgængeligheden og for åbne op for nye sejlere. Den skal også gøre det endnu sjovere at sejle for dem, som allerede er sejlere. Bliver du ved med at udvikle dig, bliver både sejlglæden og sikkerheden større - og mulighederne flere. 

Strøm om bord

149,00 DKK

Her kan du købe og læse Strøm om bord. Strøm om bord på en båd kan være en kompleks sag. Denne håndbog giver gode råd til dit 12 volts system om bord. Hvordan sikrer man, at man ikke begår fejl - og hvordan reparerer man et system? Strøm om bord kigger også på problemløsning, strømbesparelse, landstrøm og korrosionsbeskyttelse.

Håndbog i Dieselmotor

149,00 DKK

Her kan du købe og læse Håndbog i Dieselmotor. Kunne du godt tænke dig at vide lidt mere om bådens dieselmotor, så er Andrew Simpsons håndbog næsten en uundgåelig bog i den maritime bogreol. Bogen er letlæst og er fyldt med grundige illustrationer, der hjælper dig, når du har brug for det. Pris 149 kroner plus forsendelses/ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

11 METER FRIHED

249,00 DKK

BEMÆRK, samlet pris inkl. levering:

11 METER FRIHED er en bog til alle med eventyr i maven, og interesse for hvad der sker, når et menneske opsøger den yderste grænse. Kun en håndfuld mennesker har prøvet at være ni måneder alene på havet. Christian H. Liebergreen sejlede uafbrudt i 260 døgn, hele vejen jorden rundt - uden at komme i land, uden at møde andre mennesker. Det blev en rejse ud i verdens mest øde og stormblæste havområder, men også ind i sindets afkroge. Bogen er et ærligt indblik i en verden få mennesker har besøgt. BEMÆRK: Prisen er en særpris til Bådmagasinets læsere, og inkl. fragt / levering.

Kurv

Din kurv er tom!