Tilbud for abonnenter


Vis:
Sortér på:
Sejltrim for tursejlere

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Sejltrim for tursejlere. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Godt sejltrim er fundamentalt for tursejlere. Alle både kan drage fordel af at have de rette sejl sat korrekt. Det vil gøre sejlturen mere sikker og give mere fart i båden. Forfatteren Rob Gibson motiverer bogen i forordet: At øge bådens fart giver dig flere pladser at vælge mellem, når du når fem til dit bestemmelsessted, men vigtigst af alt din sejlads har været langt mere behagelig, hvis dit sejltrim er korrekt, samtidig med at det er mere behageligt for alle ombord og mere skånsomt overfor din båd. Pris: 149 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Harken solbriller

849,00 DKK

Super lækre Harken sportssolbriller, der har en god pasform. Perfekt til en tur på vandet eller i havnen.

VHF - komplet guide til brug af VHF

198,00 DKK

Her kan du købe og læse VHF - komplet guide til brug af VHF. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. VHF Håndbogen indeholder vigtig baggrundsviden, der vil komme den, der tager eller ønsker at tage prøven til VHF/SRC certifikat, til gode. Bogen opfylder Søfartsstyrelsens krav til undervisningsmateriale til kurset. Kombinationen af letlæst tekst, råd fra eksperter, gode farveillustrationer og opdaterede dækningskort sikre at stoffet bliver enkelt og interessant. Prisen er 149 kroner plus et ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Strøm om bord

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Strøm om bord. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Strøm om bord på en båd kan være en kompleks sag. Denne håndbog giver gode råd til dit 12 volts system om bord. Hvordan sikrer man, at man ikke begår fejl - og hvordan reparerer man et system? Strøm om bord kigger også på problemløsning, strømbesparelse, landstrøm og korrosionsbeskyttelse.

Optimisthåndbogen

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Optimisthåndbogen. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Bogens første del vil kunne hjælpe unge sejlere til at forstå de grundlæggende teknikker til sejlads i Optimistjollen. Med hjælp fra tips og gode råd får de unge sejlere mulighed for at udvikle deres færdigheder og selvtillid. Den anden del går videre med de mere avancerede teknikker og kapsejlads. En oplagt bog til de unge sejlere. Pris 149 kroner plus et ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Håndbog i knob & stik

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Håndbog i knob & stik. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. En uundværlig bog for dig, som vil udforske mulighederne inden for reb- og tovarbejde. Hvad enten du er erfaren eller nybegynder, vil du have stor glæde af bogen. Gennem tydelige illustrationer og enkle forklaringer lærer du trin for trin, hvordan du skal lave blandt andet løkker, løbeknob og øjer, splejsninger, bændsler og surringer. Perfekt til at lære de knob, der gør det nemmere at færdes til søs sikkert. Pris: 149 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Håndbog i Dieselmotor

198,00 DKK

Her kan du købe og læse Håndbog i Dieselmotor. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Kunne du godt tænke dig at vide lidt mere om bådens dieselmotor, så er Andrew Simpsons håndbog næsten en uundgåelig bog i den maritime bogreol. Bogen er letlæst og er fyldt med grundige illustrationer, der hjælper dig, når du har brug for det. Pris 149 kroner plus forsendelses/ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 198 kroner.

Sejl og rig - håndborg i trim

348,00 DKK

Her kan du købe og læse Sejl og rig - håndborg i trim. Du kan læse Bådmagasinet hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse. Håndbogen hvis du vil blive klogere på sejl og rig. Opdateret viden om hvordan sejl og rig trimmes og sættes op i alle forhold. Gode illustrationer, der gør teksten nemmere at forstå. Skrevet af en af Bådmagasinets journalister, Øyvind Bordal. Pris 299 kroner plus ekspeditionsgebyr på 49 kroner. I alt 348 kroner.

11 METER FRIHED

348,00 DKK

11 METER FRIHED er en bog til alle med eventyr i maven, og interesse for hvad der sker, når et menneske opsøger den yderste grænse. Kun en håndfuld mennesker har prøvet at være ni måneder alene på havet. Christian H. Liebergreen sejlede uafbrudt i 260 døgn, hele vejen jorden rundt - uden at komme i land, uden at møde andre mennesker. Det blev en rejse ud i verdens mest øde og stormblæste havområder, men også ind i sindets afkroge. Bogen er et ærligt indblik i en verden få mennesker har besøgt.

Sejlerbogen

348,00 DKK

Sejlerbogen giver alle sejlere en kilde til udvikling. En væsentlig del af indholdet er rettet mod det store antal tursejlere med både i alle størrelser og faconer – ikke kun begynderne, men også de mere erfarne. Der findes også egne sektioner med fokus på jollesejlads og kapsejlads. Sejlerbogen er kommet til verden for at øge tilgængeligheden og for åbne op for nye sejlere. Den skal også gøre det endnu sjovere at sejle for dem, som allerede er sejlere. Bliver du ved med at udvikle dig, bliver både sejlglæden og sikkerheden større - og mulighederne flere.

JP SUP pakke

6.499,00 DKK

Du kan nu købe en super SUP pakken består af et oppusteligt board i høj kvalitet fra landets mest solgte mærke (JP), inklusiv en justerbar glasfiberpadle, og en effektiv pumpe med manometer. Men andre ord - you are ready to go. Boardet vejer kun 8 kilo og leveres i en taske, som gør det nemt at opbevare det i kistebænken. Normalpris 8299 kr. Pakkepris 6499 kr.

NeilPryde Cabin Trolley

999,00 DKK

Tasken til flyet eller dagsture i en kvalitet, som kun en sejlmager kan lave den. Den har det hele - stødabsorberende computerlomme med nem adgang via lynlås. Front- og sidelommer for pas, nøgler, mapper, iPod, kabler osv. Teleskophåndtag i op til 105 cm længde. Polstrede rygsækstropper som kan afmonteres. Og naturligvis brede hjul for stabil transport Normalpris 1399 kr Abonnentpris 999 kr

Vandtæt cover til iPad

899,00 DKK

På vandet, ved stranden, på stien eller i marken, Lifedge følger med dig overalt. Ligegyldigt hvad du laver, og hvor du er, holder Lifedge din iPad sikker og tør, mens du arbejder, kører, sejler eller er på opdagelse. Pris: 849 kroner plus 50 kroner i porto og ekspeditionsgebyr. Så nemt er det: Du skal bare vælge farve, og indtaste dit abonnements nummer her og gå vidre til klikke på "læg i indkøbskurven". Tjek dit vare køb og på næste skærmbillede skal du indtaste email, navn og adresse. Accepter og går til betaling. Når vi har registreret din betaling går vil dit IPad Cover blive afsendt inden for 2 hverdage Dit abonementsnummer findes på magasinet, når det leveres eller ring 88 77 00 00 for at få det oplyst. Sendes kun til Danmark.

Hej Far Kære Emil

288,00 DKK

På TV2 har mange fulgt med, når hele familien Midé Erichsen er om bord, og de sammen har sat Kurs mod Fjerne Kyster. "Hej Far Kære Emil" er en bog om at gøre sine drømme til virkelighed, om at være far, søn, brødre og familie. Som abonnent på Bådmagasinet, kan du få bogen for 239 korner plus 49 kroner i forsendelse. I alt 288 kroner. Normal vejlende udsalgspris er 299 kroner. Sendes kun til Danmark.

Kurv

Din kurv er tom!