fbpx

Volvo Ocean Race: Afdansningsbal i Galway

Inkluder i Newsletter: Ja

Ni måneder - det er lige så lang tid som det tager at lave et barn. Og som Knut Frostad plejer at sige i sine præsentationstaler: Bagefter lover man sig selv aldrig at gøre det igen. Men både professionelle sejlere og fødende kvinder vender tilbage, lige så snart de har glemt alle trængslerne. Og i begge tilfælde går det forbavsende stærkt. Allerede i november 2014 går det løs igen med Volvo Ocean Race, med minimum otte nye 65 fods One Design både. Et skandinavisk hold er en realistisk mulighed - det vender vi tilbage til....

Natligt publikum

Bådmagasinet har fulgt Volvo Ocean Race 2011-12 lige fra starten i Alicante til mål i Galway, og selv om vinderen er fundet, er der stadig et Inport Race og en hel del point at slås om. Alle hold vil afslutte hæderligt, og lørdagens Inport Race i Galway vil blive et kæmpemæssigt show. Irerne elsker Volvo Ocean Race, man regner med at ca. 20.000 mennesker var på vandet og i havnen da bådene kom i mål natten mellem mandag og tirsdag. De stod altså op om natten, i dårligt vejr, for at se bådene komme i mål!

Stor artikel i bladet

Den slags publikum finder man ikke mange steder. Vi tager til Galway for at følge racet til dørs, så følg med her på baadmagasinet.dk i weekenden. I vores næste udgave af det trykte magasin, som udkommer sidst på måneden, går vi bagom Volvo Ocean Race og opsummerer - blandt andet med en analyse af alle seks hold, leveret af vores ekspertkommentator Bouwe Bekking.




Seneste nyheder

Sjovt koncept bag Venø Rundt

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL






★ Test af sejlbåde

★ Sun Fast 30 OD - lille båd - kæmpe potentiale

Kapsejlads

Sjovt koncept bag Venø Rundt

Kort nyt

Anholts nye redningsbåd sejler stadig ikke 

Kapsejlads

YES - Dansk Nacra 17 klar til OL

World Match Racing Tour

Congressional Cup: Jeppe Borch suverænt fra start - 'leading...

OL

Øv - ingen dansk 'kvinde-bræt' ved OL

Kort nyt

Træskibenes sammenslutning inviterer til Pinsestævne

Kapsejlads

Så skal Lillebælts 2Star Mester findes igen

Kort nyt

EU har netop stemt for en "Havets Parisaftale"





Udvalgte artikler *