Bavaria 33 Cruiser findes i flere forskellige udgaver afhængig af produktionsåret.

Bavaria 33 Cruiser - solid besparelse med nyere brugt båd

20-12-2016 10:12 Henrik Hansen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

I dag er det ikke svært at finde en god nyere brugt båd i fin stand og få en rummelig cruisingbåd med en besparelses på 400-500.000 kroner. Her viser vi en Bavaria 33 Cruiser fra 2007, der typisk udbydes til mellem 438.000 og 575.000 kr.

Bavaria 33 Cruiser findes i flere generationer, og vi har fundet en 33er fra den generation, der kom på vandet i 2005. Den tilhørte en ny generation af Bavaria-både, der var blevet klart forbedret i forhold til tidligere generationer.

Det er en tryg, velsejlende og velafbalanceret båd, der slet ikke har tidligere generationer af crusingbådes tendens til at skære op på bidevind, når båden krængede for meget i pust, eller i hård vind uden at der bliver rebet. Samtidig er det en rimelig hurtig cruisingbåd, der er nem at styre med det store rat og med en god og mærkbar balance på roret.

Det var samtidig en prisbasker, så der blev produceret og solgt omkring 1500 Bavaria 33 Cruiser på blot to-tre år, fordi båden kom på vandet i 2005, hvor økonomien og bådbranchen buldrede derud af i hele Europa, og hvor mange herhjemme omsatte friværdi til bådkøb. Dette stoppede brat med finanskrisen ved udgangen af 2007. Derfor er der altid mange brugte Bavaria 33 Cruisere fra 2005-generationen at vælge i mellem. De findes i mange udstyrsvarianter, hvor det især er rullemaster, high tech sejl og teakdæk, der sender prisen i vejret og giver et prisspænd i udbudspriserne på omkring 140.000 kroner. Bådenes generelle stand spiller selvfølgelig også en stor rolle.

Hertil og ikke længere...

Læs resten af artiklen ”Både for enhver - Bavaria 33 Cruiser" i Bådmagasinets december udgave 2016.

Er du abonnent og logget ind, kan du læse hele artiklen under "Mit Bådmagasin - artikler for abonnenter". Du logger ind i øverste højre hjørne - lige over menuen.

Er du ikke abonnent på Bådmagasinet, men ønsker at være det, kan du se vores forskellige abonnementstyper her.

Et abonnement (både trykt og online) giver adgang til:

  • Hente Bådmagasinet til tablets (iOS eller Android) eller læs det direkte på PC skærmen.
  • Låste artikler - kun for abonnenter.
  • Stort online-arkiv med Bådmagasinet fra 2010 og fremefter (over 85 online blade).
  • Mulighed for at benytte shoppens specielle tilbud til abonnenter - spar op 65 % på udvalgte varer.

Ønsker du blot at købe og læse denne ene artikel, kan du også gøre det her på sitet.

Køb artiklen - "Både for enhver - Bavaria 33 Cruiser". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer