Sense 46 er den yngste søster i Beneteaus nye serie af luksuscruisere. Her ses den på foran-for-tværs på Palma-bugten. Foto Henrik Hansen

Med spejl - også i entreen

19-04-2013 09:00 Søren Øverup19-04-2013 7:00 - Henrik Hansen
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Masser af spejle om læ, det er en af de nye trends for de lidt større cruisingbåde. Sådan var det også om bord på Beneteaus nyeste cruisere som Bådmagasinet har sejlet på Palma-bugten.

Det var især de nye Sense 46 og Sense 55 vi testsejlede, men vi tog også en lang tur med den nye og ekstremt bredmåsede Oceanis 55. Bredden gav gode sejlegenskaber og blandt mange nye ideer, så havde båden også et stort "entrespejl", der var placeret lige neden for trappen, modsat bådens store U-pantry.

Beneteau 02

Oceanis 55 har fået et "entrespejl" lige neden for trappen. Det er helt i tidens spejl-trend, og betyder at man lige kan nå at rette på tøjet og håret, inden man går på dæk. Foto Henrik Hansen

Sense fordobler familien

De nye Sense 46 og Sense 55 fordobler søskendeflokken fra de to Sense 43 og 50, der blev lanceret i 2011. Begge både er helt tro mod konceptet med få, men rummelige, sovekabiner og masser af plads til at udfolde sig på til søs og i havn.

Læs testen af de to Sense-både i kommende udgaver af Bådmagasinet, hvor vi også bringer nyhedsartikler om vores sejlture og oplevelser med Oceanis 55, den imponerende og nytænkende trawler Swift 50 - og ikke mindst den praktiske trolling- og familiemotorbåd Barracuda 7.

Beneteau 07

Der er nærmest oceaner (undskyld) af plads i Sense 55s cockpit. Foto Henrik Hansen

Stay tuned...

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer