Agter ankerspil fra Quick Nautical Equipment

31-05-2012 16:11 Trine Søe31-05-2012 14:11 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Balder er et helt nyt agter ankerspil udviklet og fremstillet af Quick Nautical Equipment i Italien. I sædvanlig Italiensk stil er det lykkes at kombinere flot design med rigtig god funktionalitet, desuden til en pris, hvor alle kan være med, skriver Watski i en pressemeddelse.

Automatisk stop

Ankerspillet er udstyret med automatisk "free-fall" samt autostop, når ankeret tages op. Ankerspillet findes i tre størrelser 600, 900 og 1200 Watt. Af tilbehør findes et autostop kit som stopper spillet automatisk, når ankeret er oppe ved ankerrullen. Kittet består af en skroggennemføring som har indbygget sensor (magnet afbryder) samt en kugle med magneter som monteres på linen. Når kuglen og sensoren kommer i kontakt med hinanden afbrydes strømmen, og spillet stopper. Du minimerer derfor risikoen for skader på båden, spillet eller badeplatformen.

Ved montering kan motoren rotere i 45° og giver derfor mulighed for installation på steder, hvor andre ankerspil ikke kan monteres. Balder passer sammen med samtlige Quicks fjernkontroller samt afbryder.

Priser fra 8.995,- se mere på her.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer