Fem baneområder danner rammen om de næste to ugers sejlads. Alle medal race sejles på den lille North Cource.

Good morning Weymouth - dag 1

Velkommen til OL. Velkommen til den første dag med sejladser, hvor jeg kl. 12.00 lokal tid, (Kl.13.00 i DK. red.) tager med presse båden ud for at følge Finn jollerne.

29-07-2012 07:00 - Søren Øverup, Weymouth

Efter en travl rejsedag lørdag, med alt hvad der fulgte at sikkerhedsgodkendelse, (det er næsten nemmere at komme om bord på et fly!) - få internettet til at virke, de rigtige stik til kontakterne - vi er jo i England, og ja - i det hele taget lige finde det sted der de næste to uger skal være mit hjem, ja så er vi klar til den første dag på vandet ud for Weymouth.

Jeg havde en dejlig oplevelse i går. Da jeg gik fra presse centret til TORM Meeting Point, hvor "man" samles i løbet af dagen, var det netop blevet annonceret at Finn jollerne kom ind fra deres "practice-race". Jeg ville lige over på havnen for at møde Jonas, og vupti – hvem kom gående ud, som jeg ville ind? Ja det var såmænd Jona, dejligt afslappet og i godt humør.

Jeg måtte jo straks spørge om han var ved godt mod, og hvordan dagens "practice-race" egentlig var gået?

"Det er gået glimrende, midt oppe på andet opkryds – hvor jeg førte med et par hundrede meter ned til Ben (Ainslie, red.) slækkede vi af og sejlede ind" – Ja men, Jonas – det er sgu da fantastisk, var min umiddelbare reaktion, og Jonas fortsatte "Ja de var der alle sammen, så det var ganske udemærket"  Det må vist sige at være dagensunderdrivelse, men det er som bekendt aldrig skidt at være en smule ydmyg.

Dagens program - søndag

Her på førstedagen søndag, har jeg som tidligere nævnt valgt at følge Finn jollerne som skal sejle to sejladser. Første sejlads bliver på North-Cource, hvorefter de flytter bane, og skal sejle dagens anden sejlads længere ude i bugten, på den bane der hedder Weymouth Bay West.

Der vil være live opdatering fra vandet, via vores Cover It Live. Første sejlads er kl. 12.00 lokal tid – altså kl. 13.00 "DK-tid".

Starbådene skal også i vælten søndag, og begge deres sejladser sejles på Weymouth Bay West, start kl. 13.30 lokal tid.

Matchrace har deres første Round Robin på North Cource, så vi lægger hårdt ud fra Weymouth.

Følg med her på sitet, eller på din Tablet/Smartphone, via Cover It Live:

 

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

3 Kommentarer

#1 - Sendt d. 07-29-2012 - Kl. 13:04 af Henri Eisenhardt
Hr. redaktør, en journalist fra Politiken der skal dække sejlsport, ved navn Anders Borsmose, skrev i sidste uge at: Jonas Høgh stiller op med brækket mast! Det tror jeg nu ikke at han gør. Kan du ikke forsøge, at forklare denne journalist, der nok ikke er særligt sejlsportskyndig, at sådan gør intelligente danske sejlere ikke. Vi er rigtigt trykke ved at der er rigtige danske sejlsportsjournalister i Weymouth og er midsundelige over ikke at være der.
mvh
Henri
#2 - Sendt d. 07-29-2012 - Kl. 14:52 af Sejler
Journalist er ikke en beskyttet titel, desværre....
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Gori Propeller
Hellers
Scandinavian Yacht Center Dragør