Sejlklubben i Weymouth set fra mix-zone, området hvor pressen dagligt møder sejlerne, umiddelbart efter dagens sejladser: Foto: Søren Øverup

Weymouth, here I come

OL: I morgen lørdag, er "stor rejsedag" for deres OL udsendte gennem de næste to uger! Lørdag eftermiddag er Bådmagasinet på plads, og når starten på den første sejlads for Finn jollerne bliver skudt i gang søndag starter "showet" for alvor.

27-07-2012 08:46 - Søren Øverup

OL er stort, ingen tvivl om det, og selvom jeg var i Weymouth ved For OL for nøjagtig 12 måneder siden, ja så er der ganske givet sket forandringer på området i Weymouth, ikke mindst hvad sikkerhed angår. Når jeg ankommer lørdag eftermiddag, skal jeg først sikkerheds-godkendes, mit OL pas skal folieres, værelses skal findes, og al udstyr på plads, inden jeg er klar til at bringe alt nyt hjem til jer kære læsere af www.baadmagasinet.dk.

Nu har jeg været så heldig at "få" et Bed and Breakfast, nærmest på havnen, så alt er inden for behagelig gå afstand. Med 5-600 meter til havne området, og området hvor sejlernes Meeting Point ligger, ja - så det bliver det heldigvis ikke transport tid jeg spilder min tid med i Weymouth!

Bådmagasinets daglige dækning vil ske via modulet på vores site "Cover It Live". Er du i besiddelse af en Smartphone eller en Tablet, så download den gratis App – "Cover It Live" og du vil simpelthen kunne følge med, lige meget hvor du befinder dig, hvis ikke - kan du blot følge "Cover It Live" her på sitet, hvor vi også har oprettet et OL modul, se mere her.

Ønsker I at heppe, stille spørgsmål eller blot bringe en god kommentar, ja så har I også mulighed ved at bruge modulet. Med ønske om et super OL for vores sejlere, og hele den danske OL delegation, vender jeg tilbage søndag – fra Weymouth. Stay tuned
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Princess Danmark
Quantum Sail Design Groupe
Schultz Sejlmageri