48 af verdens bedste surfere er samlet i Klitmøller. Foto: John Carter

Status fra KIA Cold Hawaii World Cup

Verdens bedste vindsurfere dyster i denne uge om titlen som verdensmester i Klitmøller - der også er kendt som Cold Hawaii. Allerede i går onsdag blev verdensmesterskabet afgjort, da tyskeren Philip Köster løb med titlen.

20-09-2012 12:15 - Trine Søe

Klitmøller er kendt for særlige god surf forhold. Området ved Klitmøller egner sig til flere forskellige former for surf på grund af to rev, der ligger ud for kysten syd for pynten Ørhage. Revene er medvirkende til, at der dannes store bølger. Netop nu surfes der friskt ved KIA Cold Hawaii PWA World Cup i Klitmøller, hvor 48 af verdens bedste surfere dyster - otte af deltagerne er danskere. Der har været spænding om, hvorvidt verdensmesterskabet skulle afgøres i Klitmøller.

Philip Köster verdensmester

I går onsdag blev det endegyldigt slået fast, at den tyske surfer Philip Köster er verdensmester i PWA World Cup. Philip sikrede sig minimum en andenplads i dobbeltelimineringen efter at have slået Victor Fernandez i næstsidste heat. Dermed stod han klar til at møde Thomas Traversa, der vandt singleeliminering i finalen i dobbeltelimineringen.

koster

Thomas Köster blev verdensmester og var naturligvis en glad mand

Vinderen af KIA Cold Hawaii findes måske i dag

Finalen i dobbeltelimineringen endte med en sejr til Philip Köster, og dermed var der lagt op til en superfinale mellem de to surfere, der begge kun har tabt et enkelt heat. På grund af det fremskredne tidspunkt, kunne finalen ikke finde sted i går, men blev i stedet rykket. Oprindeligt satsede man på at afvikle finalen om sejren i World Cup afdelingen i Klitmøller på lørdag, men i skrivende stund er surferne på vandet for at undersøge, om det er muligt at afvikle finalen.

kia

Måske bliver World Cuppen i Klitmøller allerede afgjort i dag torsdag

Cold Hawaii fik dermed sin verdensmester i går og kan nu, dagen efter, også ende med at finde vinderen i KIA Cold Hawaii PWA World Cup. Det er tredje gang, der bliver afholdt World Cup i Klitmøller.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

1 Kommentarer

#1 - Sendt d. 09-21-2012 - Kl. 13:08 af MS
Tjek dette link = live aktion

http://www.livestream.com/friendsofcoldhawaii/video?clipId=pla_ed41ba3d-12ba-4967-8c53-09b8966e2160&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Aalborg Yachtbureau
Princess Danmark
Scandinavian Yacht Center Dragør