På lørdag skal surferne på vandet ved Åkrogen i Aarhus. Arkivfoto.

Den store Maui Cup surffinale

Aarhus Windsurfing klub har i sensommeren afholdt en række surfevents under navnet Maui Cup. På lørdag den 22. september afsluttes Maui Cup 2012 med et brag af en finale.

19-09-2012 14:10 - Trine Søe

Der er lagt op til en festlig dag i Åkrogen ved Aarhus, hvor der skal surfes løs på lørdag. Surferne starter med skippermøde klokken 11.59, derefter skal de på vandet i forskellige surf discipliner.

Der er også mulighed for at prøve kræfter med SUP, når der afvikles SUP race - en disciplin især børn mestrer utroligt godt. Udover surfkonkurrencerne skal den bedste luftguitarist kåres, og der afholdes også kagekonkurrence, hvor den bedste kage vinder en flot præmie. Aarhus Windsurfing klub har gjort meget for, at Maui Cup arrangementerne skal tiltrække surfere på alle niveauer og aldersgrupper. Det handler i ligeså høj grad om at have det sjov og hygge sig.

"Alle intersserede er mere end velkommen til at møde op på lørdag. Hvis man ikke selv er surfer, kan man overvære sejladserne fra land. Derudover vil der være masser af hygge, musik, grill og sjov på land", udtaler Lars Kiil fra Aarhus Windsurfing Klub.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!
Hals Bådcenter
Firetrace - Effektiv og Økonomisk Brandsikring