Quality Maritime Insurance stopper udbetalinger

Det norske forsikringsselskab Quality Maritime Insurance, hvor flere danske bådejere har tegnet bådforsikring, har stoppet for udbetalingerne. Dermed kan flere danske bådejere være i klemme og ikke mindst skal flere ud og tegne ny bådforsikring. 

25-09-2012 10:30 - Redaktionen

Har du som kunde tegnet en bådforsikring hos Quality Maritime Insurance AS, bør du vurdere og genoverveje din forsikringsdækning - du kan være bedst tjent med at tegne en ny forsikring i et andet selskab for at sikre forsikringsdækning, hvis uheldet skulle være ude.

Det norske finanstilsyn har oplyst, at Quality Maritime Insurance AS ikke længere udbetaler forsikringspenge, hvis der sker en skade på en forsikret båd.

2.500 danskere forsikret hos Quality Maritime Insurance

Quality Maritime Insurance er en grænsekrydsende forsikringsselskab, der har hjemsted på Gibraltar, Storbritannien. Virksomheden har dog opereret i Norge, hvor flere danskere har tegnet deres bådforsikring. En kilde tæt på Bådmagasinet oplyser, at der cirka sejler 2.500 danske både rundt med en forsikring fra Quality Maritime Insurance AS.

Hvorledes skal man forholde sig?

Bådmagasinet har forsøgt at få en kommentar fra den norske agent Stein Victor Svendsen, men desværre uden held. Vi ville gerne have hørt ham, hvordan de danske sejlere, der har tegnet forsikring hos Quality Maritime Insurance, skal forholde sig.

I følge det norske Finanstilsyn vil Quality Maritime Insurance AS lægge en vejledning ud på deres hjemmeside, hvor der skulle stå, hvordan kunderne skal forholde sig - den er dog ikke online i skrivende stund.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kaleche Smeden
Quantum Sail Design Groupe
Gori Propeller