Bådmessen i Egå startede i går fredag, hvor en del besøgte udstillingen. Foto: Trine Søe

Kom til flydende bådmesse i Egå

Havnebassinet i Egå Marina er fyldt af lækre både fra blandt andet Hanse, Faurby, Nordship, Bavaria og Durfour. Udstillerteltene summer af gode tilbud, er man i tvivl, er der bådmesse i Egå i denne weekend.

18-08-2012 09:00 - Trine Søe

Den flydende bådmesse i Egå startede i går fredag og fortsætter hele weekenden. Man kan bestemt ikke klage over vejret denne weekend, hvor de har lovet høje temperaturer og sol over smilets by, Aarhus. I Egå Marina er et større område blevet inddraget til den flydende bådmesse. Humøret er højt blandt publikum og udstillerne - er man på jagt efter ny eller brugt ny båd, så findes der masser af udstillede både i havnebassinet.

Vind på adgangsbilletten

Som noget nyt i år har arrangørerne indført, at man får tildelt en adgangsbillet, når man ankommer til bådmessen. Det er stadig gratis at komme ind, men man har muligheden for at vinde forskellige præmier på indgangsbilletten.

Kom og hils på os

Bådmagasinet er selvfølgelig også med på bådmessen i Egå, og du er mere end velkommen til at kigge forbi vores stand, der er placeret lige ved indgangen. Vi er lydhøre overfor både ris og ros.

Der er åbent både lørdag og søndag fra 10.00 til 18.00.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Skovgaard-Mortensen Yacht Bureau
Gori Propeller
Quantum Sail Design Groupe