Lotte Meldgaard og Susanne Boidin cyklede i går i TV2s tour studie. Foto: Max Salminen

Hård cykeltur i TV2s Tour studie

Det gik opad, opad og atter opad, da OL-sejlerne Lotte Meldgaard og Susanne Boidin gæstede TV2 for at prøve kræfter med en virtuel cykeltur på en af de berømte Tour de France-stigninger.

10-07-2012 10:30 - Trine SøeKilde: Dansk Sejlunion

"Det er det hårdeste, jeg nogensinde har oplevet", erklærede Matchrace-skipper Lotte Meldgaard, efter at hun sammen med den ene af sine gaster, Susanne Boidin, havde gennemført en udmattende 18 km lang cykeltur, svarende til stigningen på det berygtede Tour de France-bjerg, Col du Tourmalet.

Nok foregik turen på to simulatorcykler stillet an i TV2's Tour de France-studie, men udfordringen og kraftudfoldelsen var ikke desto mindre en tro kopi af af den stejle og snoede Tourmalet-bjergvej i Pyrenæerne. Således kunne de to matchrace-sejlere via monitorer følge hver eneste krævende meter op ad bjerget.

Sjov oplevelse

"Det gik ret nemt i begyndelsen, hvor stigningerne bare var på 3-4 procent. Men senere blev det så 8 procent og på de stejleste steder 17 procent. Og på de sidste tre km før mål var jeg ved at gå sukkerkold", fortæller Lotte Meldgaard.

"Når vi dyrker spinning, er der altid perioder, hvor man kan slappe lidt af og samle kræfter", supplerer Susanne Boidin. "Her var der ingen pauser. Det gik bare konstant opad og opad".

"Det var sindssygt hårdt, mens vi var i gang. Men her bagefter kan vi grine af det og tænke tilbage på det som en sjov oplevelse og et anderledes indslag i vores OL-forberedelser", siger Susanne Boidin, der gennemførte turen på omkring 1 time og 40 minutter. Lotte Meldgaard brugte cirka fem minutter mere.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Walsteds Baadeværft
M-center
Raymarine