Når et billede siger mere end 1000 ord :-) Foto: Ole Gorm Larsen

En vellykket Pinse i Kerteminde

Big Boat Challenge & Sail Extreme: Endnu engang viste vejrguderne sig fra den lunefulde side, og berigede de mange sejlere og medhjælpere med højtryk.

28-05-2012 10:55 - Søren Øverup

Barometret stod på højtryk hele pinsen i Kerteminde. Det var også højtryk der blev arbejdet på, af de mange frivillige hjælpere, for at gøre alt så godt som muligt, for de ca. 1.000 - 1.200 sejlere der deltog i årets Sail Extreme samt Big Boat Challenge.

Vi har skrevet det før, men gør det gerne igen. Industrihavnen samt lystbådehavnen i Kerteminde er, i forbindelse med Big Boat Challenge og Sail Extreme, det tætteste man kommer på et optimalt storbåde-stævne.

Sejlergaden i industrihavne summer af liv, og rigtig mange lokale beboere skal lige ned forbi og lure, hvad pokker er det der sker. Det er ikke så tit man kommer så tæt på de store sejl-maskiner. Her er virkelig mulighed for at stå og se direkte ned i en racer, og møde sejlerne på helt tætteste hold.

Ofte, og andre steder ligger bådene ude ved broerne længere væk, og stemningen – hvis den er der, er koncentreret i og omkring sejlklubben. Dette er absolut ikke tilfældet i Kerteminde, stævnet – bådene og "festen" ligger lige midt i byen!

Sail Extreme støtter godt op

Når så samtidig et af landets største jolle stævner, med over 500 (femhundrede!) joller afvikles i lystbådehavnen lige bagved, ja så giver det unægtelig "trafik" på molen. Jeg tør godt spå – den lokale ismand havde kronede dage, og køen var sjældent på under 10 personer!

Et super set-up

Alt i alt vil jeg her fra Bådmagasinet gerne rose Kerteminde sejlklub. Der har været stor udskiftning i hele organisatione gennem det seneste år, men de nye har i den grad vist at de kan stå distancen. Der er skabt samarbejde på tværs af de arrangerende grupper, og med lidt god fantasi kan dette her udvikle sig til noget der minder om Kieler woche, mulighederne er tilstede, og disse forhold er svære at finde andre steder i Danmark!

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

1 Kommentarer

#1 - Sendt d. 05-28-2012 - Kl. 16:12 af JB
"Der er skabt samarbejde på tværs af de arrangerende grupper, og med lidt god fantasi kan dette her udvikle sig til noget der minder om Kieler woche, mulighederne er tilstede, og disse forhold er svære at finde andre steder i Danmark!"

Rigtigt set Øverup - det har altid været det stævne vi så frem til og nu med en ny ledelse, det kan næsten ikke blive bedre for fremtiden.
 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Firetrace - Effektiv og Økonomisk Brandsikring
Bluebay marine
Shipcenter