Nu prøver vi igen

Kære læsere, nu må det være tid til at åbne for debatten igen. Stuearresten er overstået og jeg ønsker jeg alle velkommen tilbage.

23-04-2012 23:10 - Søren Øverup

Der er tikket en del mails ind de seneste dage, siden jeg valgte at lukke ned for debatten på vores site. Heldigvis de fleste rigtig positive, og ganske forstående for min beslutning. Tak for det.

Nu sidder du måske og tænker, nu skal han fan.... få - skal han, og det skal du være hjertens velkommen til, for vi elsker faktisk kritik.

Det er en af de bedste måder vi kan blive bedre på - men kan vi ikke lave én aftale?

Skriv helst hvem du er. Hvis det er for svært, ja så kan jeg faktisk godt leve med anonymitet, men kritikken skal godt nok være sagligt og konstruktivt.

Alt andet vil i fremtiden blive slettet direkte!

Jeg er blevet opfordret af flere, til at bruge forskellige "systemer" – Facebook eller lignende, til at gøre det mere besværligt at deltage i debatten.

Men intet kan gøre det 100 % gennemsigtigt, og synliggøre hvem det er, der sidder der bag tastaturet?

Så jeg tager chancen – og sletter lystigt, til vi har fået skabt en sund og sober debat tone på baadmagsinet.dk.

Det er jeg nemlig sikker på i sagtens kan finde ud af, så kære venner. Kom til tasterne, men vær nu søde ved hinanden, og skulle der smutte et komma, eller en enklet slå fejl :-) så ændre det jo nok ikke ved helheden og forståelsen af budskabet, vel?

Med ønske om en god og sober debat, glæder jeg mig til at læse alle jeres kommentar i fremtiden.

Med sejler hilsen

Søren Øverup

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

2 Kommentarer

#1 - Sendt d. 04-24-2012 - Kl. 08:59 af Politiken.dk
... Har 'løst' den usaglige tone og debat stil, ved at cpr validere den enkeltes login, på samme måde som det er kendt fra dba.dk osv...

Det synes jeg fungerer udemærket, men gør selvfølgelig også at man ind i mellem mister et synspunkt, der måske fortjener at se dagens lys, men som er svært at lægge navn til.. Men drop for gudsskyld facebook-debat..

Så hellere følge bold.dk's metode, hvor kommentarer og debat, ligger 'bag' artiklen...
#2 - Sendt d. 04-24-2012 - Kl. 20:12 af Jens 2
Hvor dum kan man være? Kommentarene er knabt åbenede, før denne "Jens" igen begynder at svine Lassen til. Luk dog de kommentarer, indtil "Jens" og alle de andre er lukket inde på røde papirerer (Tvangsindlæggelse) på nærmeste "kuk i låget" hospital. Tak, undskyld jeg glæder mig til Lassen og Bagsiden på fredag.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Limbo Både I/S
ShipShape
X-Yacht