Martin Boidin er coach for søsteren Sus og team. Her på billedet ønkser han dem tillykke med OL-udtagelsen, som de vandt få sekunder før billedet blev taget.

Klumme: Blod er tykkere end saltvand

Hvem er der for én når alting i livet sejler? Sus & Schütt, der henholdsvis er i gang med forberedelser til OL og en afgørende OL-kval hylder i denne klumme deres søskende.

22-04-2012 07:19 - Sus & Schütt

For nyligt var Sus til en KDY-partner frokost hvor sportschefen Thomas Jacobsen i sit oplæg understregede vigtigheden i at have "et stærkt hold bag sig". Her menes der ikke kun dem, man sejler på hold med, men også de personer, man har som opbakning på sidelinjen.

Vi er begge sociale mennesker og erkender, at det betyder meget at have et netværk omkring sig, der gør det hyggeligt at rejse og leve med sejlads. Samtidig er der er nogle mennesker der decideret bidrager til øget præstation. De personer vi vil fremhæve i denne klumme er vores søskende: Anne-Julie Schütt og Martin Boidin. For de to fylder sejlsport ligeledes en stor del af livet, hvilket gør deres opbakning og forståelse endnu mere uvurderlig.

Vi har ladet vores søskende introducere sig selv og deres syn på olympisk sejlsport:

Anne-Julie Schütt: "Jeg har selv sejlet den olympiske disciplin Laser Radial, men stoppede for 2 år siden. Jeg havde i et stykke tid ikke følt, at jeg kunne slå til i diciplinen – den kræver (som Sus og Schütt har debatteret tidligere), at man er en jernkvinde og elsker af tandsmør, og selvom delen med tandsmør er meget tiltalende, så havde jeg lyst til at søge andre veje. Jeg sejler nu 29'er XX med Rie Galsgaard , og står samtidig på sidelinjen i min søsters kampagne, og kan på den måde give hende al den support hun har brug for."

Martin Boidin: "Jeg sejler Match Race og i denne mandeverden får man i modsætning til OL-feltet, alting serveret på et sølvfad, selv til et simpelt grade 3-stævne. OL-sejlerne ofrer lang mere end de fleste ved. Deres målbevidsthed, viljestyrke og disciplin er noget mange kunne lære af. Nu hvor jeg selv har været med som coach må jeg indrømme OL-livet også har sine fede sider og de her piger er heldige at kunne udleve deres drøm."

Support i Hyeres

I morgen går det løs til World Cuppen i Hyeres, hvor mange klasser har deres sidste OL-udtagelse. Bl.a. i 49'er og Laser Radial ser det ud til at blive spænding lige til det sidste.

Ligesom Sus havde Martin med som coach i Perth, Miami og på Mallorca, hvor alting var sat på spidsen for hendes hold, så har Maiken sin mor og søster med i Hyeres som shore crew.

Anne-Julie: "Min rolle ser jeg billedligt som en form for mur. En mur der aldrig vælter, og som man altid ved hvor man har. Jeg glæder mig til at stå til rådighed i Hyeres – det sidste stævne i rækken af OL-kvalifikationer. Man ved jo aldrig, hvornår man for brug for en mur. Jeg vil i hvert fald gøre mit til, at det ikke bliver en grædemur."

Hvorfor er søskende support verdens bedste?


  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

First Marine Lystfartøjsforsikring
Firetrace - Effektiv og Økonomisk Brandsikring
Topdanmark - Bådforsikring til fast lav pris