Henrik Hansen på test-mission i Frankring med Dufour. Foto: Henrik Hansen

Rapport fra vores mand i marken

Det at lave bådblad og et website der handler om sejlsport kræver naturligvis vi kommer rundt omkring – ikke kun i Danmark, men også i resten af verden. Man oplever en masse, men ofte kan det også være lange dage, men há nu ikke ondt af os. Nyd en lille rapport fra vores mand i marken.

21-03-2012 09:13 - Redaktionen

Henrik Hansen, skriver: "Godt mørbanket tilbage på hotellet efter en fantastisk dag med Dufour 36 i hårdt vejr og høje bølger, hvor vi fik presset grejet til det yderste. Fik flænget gennakeren, da blokken til tacklinen sprang i et pust på omkring 14-15 m/sek. Det skete desværre lige inden vi kom ud i de høje bølger, hvor jeg havde glædet mig til at ligge og surfe"

Og fortsætter: "Det er en hurtig og sjov båd for folk der kan sejle. Rimelig nem at håndtere for to i så meget luft, men fem mand på rælingen havde gjort godt. Accelerer fantastisk. Gode praktiske detaljer, hvoraf flere ikke er set før. Har masser af flotte fotos, hvor den springer ud af søerne. Nogle af de mest dramatiske billeder jeg har taget under en test. Havde to frygtløse piger til at sejle foto-RIBen" ...

Nu venter skrive arbejdet samt foto redigeringen, og så kan du opleve sådan en test i en af de kommende udgaver af Bådmagasinet, spræng fyldt med fede fotos testen.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 
 


 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Raymarine
Kolding Marinecenter - 1.300 kvm med bådudstyr
Bluebay marine