Snapsesejladsen bliver sejlet i Storstrømmen.

Snekken inviterer til snapsesejlads

Vordingborg - Sejlklubben Snekken i Vordingborg inviterer til den årlige Snapsesejlads i Storstrømmen. En kapsejlads hvor det sociale er i fokus, og kapsejladsbanen tilpasses efter sejlernes niveau.

05-09-2012 13:05 - Trine Søe

Selvom navnet Snapsesejladsen leder ens tanker hen på snaps i rigelige mængder, så er der altså tale om en distancekapsejlads i Storstrømmen. Deltagerne kan vælge mellem to distancer på 15,1 eller 19,4 sømil, hvor den korte er uden spiler og den lange med spiler.

Det sociale element er vigtigt

Sejladsen har i de senere år haft et voksende deltagerantal, en udvikling som nok skyldes at banen er udformet således, at deltagerne ikke behøver en stor og sammensejlet besætning. Sejladsen afsluttes med fællesspisning og præmieoverrækkelse. "Det sociale element i sejladser på klubplan er for kapsejladsudvalget i Snekken et vigtigt element", fortæller Steen Graves fra Sejlklubben Snekken.

Lyst til at sejle med?

Sidste tilmelding til kapsejladsen er tirsdag den 11. september 2012. Hvis du skulle have fået lyst til at prøve kræfter med Snapsesejladsen i Storstrømmen, kan du tilmelde dig her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kronborg Marine Bådsalg
Danae Yacht
X-Yacht