Femten både skal dyste om DM titlen på Horsens Fjord. Arkivfoto.

Horsens klar til DM for BB10m

Femten både er tilmeldt, når Horsens Sejlklub afholder DM sammen med Pantaenius og BB10m Klubben den 15. til den 18. august 2012. Man kan stadig nå at eftertilmelde sig, hvis man har lyst til at sejle med.

13-08-2012 07:00 - Trine Søe

Stævneleder Morten Stoy fra Horsens Sejlklub glæder sig til at byde velkommen til stævnets sejlere. Bådene kommer til at ligge ved den samme bro i havnen, så deltagerne ikke er spredt ud over hele havnen. Blandt de tilmeldte både er der en enkelt svensk båd, men ellers kommer bådene og deres besætninger fra hele Danmark.

Hvem løber med DM titlen?

Blandt de femten tilmeldte både er flere af de bedste i bådklassen. "Sidste års vinder, Theis Palm, er et godt bud på en kommende danmarksmester, men der er i hvert fald fem både, som vil kunne blande sig i kampen om den eftertragtede første plads", udtaler formanden for BB10m klubben Bjarne Venø Petersen. Bjarne Venø Petersen har selv inden for de sidste seks år vundet tre gange.

Onsdag aften lægges der ud med en tune up sejlads, så sejlerne kan mærke forholdene på Horsens Fjord. Præmieoverrækkelsen sker lørdag eftermiddag efter sidste sejlads.

Det er stadig muligt at komme med en eftertilmelding. Se mere på Horsens Sejlklubs hjemmeside.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Hellers
Fribord- Udstyr til dig og din båd
Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!