Jørgen Lindhartsen måtte lide den tort at miste en første plads da han blev disket for en BFD. Foto: Per Heegaard

OK VM: Godt i gang, efter et par timers udsættelse

Jørgen Lindhartsen mistede en første plads i første sejlads, da han blev disket for en BFD (Black flag, red.) Fire danskere i top ti efter to sejladser i det 150 båds store felt. Opdateret med dejlige fotos fra dagens sejladser - se galleri fra Per Heegaard

24-07-2012 21:33 - Søren ØverupKilde: Fotograf Per Heegaard

 

Der skulle lidt ventetid og nogle omstarter til, før dagens første sejlads ved OK VM i Vallensbæk kom i gang. Især omstarterne var en af de danske sejlere ganske tilfreds med. Stefan Myralf endte i en af starterne at hænge fast i ankertovet fra dommer båden, og der gik faktisk lidt tid inden Stefan kom fri, men heldigvis var der generel tilbagekaldelse, så det fik ikke nogen betydning!

stefan myralf hang pa kæden 4843

Stefan Myralf slap ikke så godt fra første dagen ved OK jolle VM i Vallensbæk. I en af starterne lykkedes det Stefan at komme i kambolage med ankerkæden. Starten blev dog kaldt tilbage generelt, så det fik ikke nogen betydning. Foto: Per Heegaard

Lindhartsen disket - BFD!

Værre var det for gode gamle Jørgen Lindhartsen, som måtte lide den tort at sejle en første plads hjem, for herefter at kunne konstatere at han var noteret for en BFD! Unægtelig en uheldig start på VM for Jørgen. Bo Petersen kunne, efter Jørgens diskvalifikation overtage førstepladsen i første sejlads, og fra vores udsendte fotograf Per Heegaard har vi modtaget følgende lille rapport:

Først rundt topmærket var Bo Petersen fra Hellerup, skarpt forfulgt af Jørgen Lindhartsen. Placeringerne holdt også de to halvvindssider, samt andet kryds, men ved topmærket glemte Bo Petersen at runde afvisermærket, og fald dybt ned mod gaten! Da Bo opdagede fejlen, og måtte krydse tilbage til topmærket, og derefter ud til afvisermærket - lå han nr. fem! Men allerede ved bund gaten rundede Jørgen Lindhartsen og Bo Petersen inden for få sekunder, så det blev et tæt race op i mål, hvor Jørgen trak det længste strå – men for derefter at blive disket!

Se den fulde resultatliste her

Opdateret med stort billedgalleri fra dagens sejladser fra Per Heegaard, klik her

Læs den internationale pressemeddelse i sin fulde længde på næste side:


  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Pantaenius Lystfartøjsforsikring
Tempo Bådsalg
Bluebay marine