Søren Laugesen er stævneansvarlig hos Match Racing Denmark, og han er glad for at Middelfart bliver vært for Nations Cup 2013

Middelfart vært for verdens bedste matchracesejlere

Middelfart bliver vært for endnu en prestigefyldt sejlsportsevent. Det internationale sejlforbund ISAF har netop udpeget Middelfart som vært for Matchracernes VM i 2013 for landshold, kendt som Nations Cup 2013 Grand Final.

18-06-2012 12:15 - Trine SøeKilde: Match Racing Denmark

Topsejlere fra hele verden vil næste år samles i Middelfart for at dyste i Matchrace. Fra den 6.-10. august 2013 vil marinaen i Middelfart summe af aktivitet, når omkring 200 matchracesejlere fra hele verden skal dyste mod hinanden i Nations Cup.

Et scoop for dansk sejlsport

Middelfart er blandt andet blevet valgt på grund af, at det er et af de få steder i verden, hvor man råder over så mange ens både, at både herre- og damehold kan sejle på samme tid i to forskellige bådtyper og på to baner.

Søren Laugesen, der er stævneansvarlig hos Match Racing Denmark udtaler: "Det er helt vildt! Vi er meget glade og stolte over, at vi er blevet valgt som vært. Fem andre byer havde også budt på eventen, så det er virkelig et scoop, der vil sætte Middelfart, Trekantsområdet og Fyn - ja, hele Danmark på verdenskortet - både inden for sejlsport og som rejsemål".

Stævnet har betydning for Danmark

Eventen er organiseret direkte hos ISAF og rangerer på det højeste internationale prestigeniveau, det såkaldte ISAF Grade 1. Eventen medvirker således i høj grad til at fastholde og yderligere udbygge Danmarks tætte relationer til ISAF, hvilket har stor værdi ved fremtidige ansøgninger om sejlsportsbegivenheder, eksempelvis EM i 2015 for alle olympiske klasser.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

1 Kommentarer

#1 - Sendt d. 06-18-2012 - Kl. 21:55 af Charlie
Tillykke
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kaleche Smeden
Nordship Yacht
Fribord- Udstyr til dig og din båd