Endnu et jollestævne blæste væk

I Vallensbæk blæste jollestævnet væk, og det traditionsrige Kristi Himmelfarts stævne, Opti Cup, som blev afviklet i Rungsted måtte lide samme skæbne. 

21-05-2012 06:18 - RedaktionenKilde: Emil Wester/KDY

Opti A, B og C, Zoom8, Laser Radial og Feva XL var mødt frem, og 75 sejlere havde valgt at bruge deres fridag på at kapsejle på vandet udfor Rungsted Havn.

Desværre var vinden ikke med arrangørerne allerede fra morgenstunden, da det blæste mellem 8 - 10 meter pr. sekund med vindstød af 12. Den meget vind resulterede derfor i en udsættelse af C-sejlerne, mens A- og B-optimister, Zoom8 og Feva XL blev sendt på vandet.

Da sejlerne kom på vandet, viste vinden sig fra sin værste side med mange og store vindpust, hvilket resulterede i en del kæntringer i alle klasser. Alle sejler tog dog den meget vind og pustene med godt humør og stor gåpåmod, hvilket viste sig flere gange i løbet af dagen, når våde og trætte sejlere kom ind i havnen for enten at reparere båd eller få varmen for derefter at sejle ud igen og deltage i sejladserne.

På trods af vinden lykkedes det at få gennemført 3 sejladser for Feva XL og 4 sejladser for A- og B-optimister. C-optimisterne fik desværre slet ikke sejlet, da vinden aldrig nået ned i en styrke, hvor det var forsvarligt at sende dem på vandet.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Nordship Yacht
Schultz Sejlmageri
Danae Yacht