Dagens danske helt. Anne-Marie Rindom med en første plads i dagens første sejlads. Foto: Per Heegaard

Hyeres: Tidligt i seng?

Det er nok en flok meget trætte sejlere der her til aften lægger sig i køjen. Klokken otte i morges var de klar til at gå på vandet, til endnu en dag med meget luft. Anne-Marie Rindom dagens helt, med en prik i dagens første sejlads.

24-04-2012 19:50 - Søren ØverupKilde: Per Heegaard

Jeg skrev i går, at dagen i dag ville bringe mindre vind. Det havde jeg åbenbart ikke ret i, og det franske svar på DMI kan åbenbart også fejle, for der var ikke lovet så meget som der kom!

Op til 30-35 knob (15-17 m/s, red.) oplevede sejlerne på vandet i dag, og for flere af klasserne, blev der slet ikke sejlet. Finn, 2.4mR og Skud, blev på land i dag.

Anne-Marie Rindom var dagens helt i Laser Radial, med en prik i første sejlads. Selvom Anne-Marie kom galt af sted, og lavede hul i sin båd, lykkedes det at slutte dagen af med en tredje. Super flot sejlet. Dagens resultater bringer Anne-Marie i top ti. På en samlet niende plads har Anne-Marie et forspring på hele 33 point ned til Alberte Lindholm på en 22. plads. Maiken Schütt har så godt som udspillet sin OL-rolle, og ligger på 25. pladsen med 61 point.

Match race pigerne var også tidligt ude, (første sejlads kl. 9, red.) og allerede i havn igen ved 11 tiden efter tre sejladser. " Men resultatet af dagens strabadser er, at vi vandt en og tabte to. Vi fik ikke helt starterne, vi ville, og det gjorde det svært at få lov til at vælge at slå rigtigt på de mange vindspring der kom" – der kommer end ny dag i morgen, hvor udsigterne endnu engang skulle blive en smule bedre!

Trækker op til gyser

I 49'er feltet er der ikke sket de store forskydninger. De tre både i toppen er dog rykket et par pladser baglæns i den samlede stilling, men indbyrdes er det stadig Nørregaard /Lang der fører OL udtagelsen foran Warrer/Hansen med to point. Det er stadig Krüger/Thorsell der ligge som bedste danske 49'er på en ottende.

Nærmer sig top ti

I 470 Women, begynder det at ligne lidt for Henriette Koch og Lene Sommer. De er ganske sikkert ikke selv tilfredse, men min vurdering er, det går den rigtige vej, især når man tænker på hvor meget luft de har sejlet i. 11. pladsen efter seks sejladser, så mon ikke vi kan håbe på top ti, så der denne gang skal sejles medal race?

henriette og lene 470 0083

Henriette Koch og Lene Sommer nærmer sig top ti. Mon det skal lykkes med et medal-race? Foto: Per Heegaard

SE FLERE FOTO PÅ NÆSTE SIDE...Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

1 Kommentarer

#1 - Sendt d. 04-25-2012 - Kl. 20:13 af Stig Steinfurth
Så sejt billede Mace! Godt gået!!
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Djurs Polstring Nyt til din båd.
Aalborg Yachtbureau
First Marine Lystfartøjsforsikring