Kryger/Thorsell bedste danske 49'er efter fire sejladser. Foto Per Heegaard

Hyeres: Et kik på dagens resultater

Spændingen blandt 49erne er intakt. Kampen om OL pladsen er skærpet med Nørregaard/Lang i spidsen, få point foran Warrer/Hansen i den samlede stilling. De to Star både helt lige. Se masser af fotos fra Per H. i Hyeres

23-04-2012 21:29 - Søren ØverupKilde: Per Heegaard

Vores fotograf Per Heegaard melder om en kølig dag i Hyeres med god vind. De danske både er kommet hæderligt fra start, men for de fleste handler det om andet end placeringen i selve stævnet. Det var en meget lang dag på vandet, efter gårsdagens aflysninger blev der sejlet mere end programsat, og der skal hænges i for at nå det fremadrettet.

SÅ - Der er bestemt lagt i kakkelovnen, når de næste par dages sejladser om OL pladsen blandt 49'erne skal afgøres.

Bedst af de tre 49'ere i toppen, er Kryger/Thorsell på en femte plads. Men - i kampen om OL pladsen handler det om Nørregaard/Lang, som med dagens serie på 9,1,5 ligger på en sjette, to point foran Warrer/Hansen, som med dagens serie på 5,6,8 ligger på en samlet 8.

Intet er afgjort. I morgen er der lovet noget mindre vind, men vinden skulle vende tilbage midt/sidst på ugen, så vi får hele spektret med.

To Star både helt lige

De to danske Starbåde, Andersen/Just og Hestbæk/Olesen ligger side om side med 35 point på en delt ottende. Her sejles der først om OL kval'en til VM i maj måned, og Hestbæk/Olesen nævner da også, efter deres flotte 6. plads til EM, at de her i Hyeres ikke har fokus på resultatet, men tester forskellige ting af.

Kampen i Laser Radial, som står mellem Anne-Marie Rindom og Maiken Schütt (Klumme skribent for Bådmagasinet, red.) – ja her er det Anne-Marie som er kommet bedst fra start. Anne Marie ligger på en 15. plads med 33 point, og en komfortabel føring ned til Maiken på 22. pladsen og med 54 point.

Se Per Heegaards fede fotos fra dagen på vandet - på næste side, og så følger vi naturligvis op hele ugen, og vil være på plads i Hyeres, stay tuned...


  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Skovgaard-Mortensen Yacht Bureau
Leif Larsen Marine A/S - Vi søger brugte motorbåde, kabinebåde, speedbåde
DBC Marine