Kom på forkant med næste sæson ved at gøre noget af arbejdet allerede nu. Foto: Trine Søe

Kend dit grej - Kom på forkant med næste sæson

Tjek mast, rig, sejl og tovværk, når båden kommer på land for vinteren og få ordnet alle defekter i løbet af vinteren. Så mister man ikke sejldage til foråret på grund af reparationer.

Bådmagasinet 10-2014 Henrik Hansen

Sæsonen er snart slut og de fleste både kommer på land. I travlheden med afrigning, landsætning og overdækning for vinteren glemmer bådejerne ofte at gå deres sejl, rig og øvrige grej igennem, inden det gemmes væk for vinteren.

Sejlene bliver lagt tørre i pose og ligger gemt væk til de skal rigges på båden næste sæson. På den måde opdager man for sent, at der lige var noget, der skulle repareres. Om vinteren har sejlmagerne god tid, men når sæsonen banker på døren, er der ventetid på reparationer, og det koster sejldage.

Læs flere gode råd i artiklen, der gennemgår alle trin nemt og overskueligt med illustrationer, således du kan komme på forkant med næste sæson.

Køb artiklen - Læs artiklen "Kom på forkant med næste sæson". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Læs artiklen gratis som abonnent - er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læse artiklen under sektionen "Artikler for abonnenter". Hvis du ønsker at tegne et abonnement, kan du gøre det her.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 

dit link til bådbranchen

Quantum Sail Design Groupe
Reese Marin  40 år med både - dit sikre valg !
Køge Boat Center