SAP flot fra start men straffe kostede

Extreme Sailing Series: Første dagen var aflyst på grund af for meget vind. Anden dagen gik fantastisk i de to første sejladser, så begyndte fejlene at dukke op, og et par hårde straffe kostede dyrt.  ***Se live video fra sejladserne nu***

20-10-2012 15:37 - Redaktionen

SAP Extreme Sailing Team kom fantastisk fra start i Nice fredag, og efter dagens første tre sejladser tog det danske team føringen i den samlede stilling.

Vinden blæste 6-8 m/s fra nordøst og banen blev lagt helt tæt på tilskuerne på stranden i Nice, hvilket resulterede i fantastisk underholdning til de mange tilskuere. Den flotte performance holdte ikke dagen igennem. Intensiteten steg i løbet af dagen, og 2 straffe og svære starter kostede dyrt for SAP Extreme Sailing Team.

Trods at SAP Extreme slutter dagen på en samlet sjette plads, har teamet scoret sine hidtil fleste point i indledende sejladser. Det danske team har samtidig godt fat i deres nærmeste modstandere i den samlede serie, som bliver afgjort i Rio de Janeiro i Brasilien.

Alt er stadig åbent. I morgen (i dag, red.) sejles de første sejladser klokken 13.00 som igen bliver Stadium Racing. En endnu hårdere dag venter vores danske drenge i morgen.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

ULLMAN SAILS DENMARK
Raymarine
X-Yacht