Quality Maritime overflytter kunder

I sidste uge bragte Bådmagasinet en artikel om, at flere danske bådejere skulle være opmærksomme, hvis de var forsikret hos Quality Maritime via Lemma Europa i Norge. De danske kunder ER stadig dækket, idet Quality Maritime har overflyttet kunderne til et andet selskab.

01-10-2012 14:00 - Redaktionen

Quality Maritime Insurance er en grænsekrydsende forsikringsselskab, der har hjemsted på Gibraltar, Storbritannien. Virksomheden har opereret i Norge, hvor flere danskere har tegnet deres bådforsikring hos Lemma Europa. Det norske finanstilsyn oplyste i forrige uge, at Lemma Europa/ Quality Maritime Insurance AS ikke længere udbetalte forsikringspenge, hvis der skete skade på en forsikret båd.

Overflytter kunder

Stein Victor Svendsen fra Quality Maritime oplyser: "Quality Maritime har erfaret, at det er usikkert om Lemma Europa kan opfylde sine forpligtelser overfor de som har tegnet bådforsikring hos Lemma Europa. Der har Quality Maritime besluttet at flytte alle kunder, der har været forsikret hos Lemma Europa, til forsikringsselskabet Navigators & General (Zürich). Navigators & General er en del af Zurich Financial Services Group, og firmaet har forsikret både siden 1921".

Flytningen af kunderne har allerede fundet sted, og vilkår og forsikringspræmie er uændret. Det vil sige, at de flyttede kunder ikke skal betale omkostninger eller tillægspræmie. Dermed skulle berørte danske forsikringskunder være dækket igen.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 
 
 
 
 
 

Nyheder fra Sail-World.com

News Events
Sail-World
 
 
 
 


 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 
 

dit link til bådbranchen

Kjøller - Komfortudstyr til lystbåde
Sunway Seatravel
Volvo Penta Europe, Office Denmark