Vejrø III, der er en Targa 44, er netop blevet leveret. Foto: Henrik Hansen

Targa flagskib som luksustaxi

Den første Targa 44 taxi-båd er nu i drift i Danmark. Alle Targaer er designet, udviklet og bygget til skærgårdssejlads i bumlede farvande med barsk krapsø. Det klarer Targaerne altid i fin stil, og de er bygget i en kvalitet, der har givet dem et ry som Havets Land Rover.

02-09-2012 08:30 - Henrik Hansen

Den første Targa 44 taxi-båd i Danmark bringer nu passagerer til den lille ø Vejrø i Smålandsfarvandet nord for Lolland. Øens beboere og besøgende kan komme til og fra fra havnen i Kragenæs på blot et kvarter. Samtidig er det transport i luksusklasse, og da bådens drift er billig og fleksibiliteten høj i forhold til færger, åbner det for meget vide anvendelsesmuligheder fra eksempelvis skolebus til turistvenlige oplevelsesture med øhop.

Vejrøs Targa-taxi er topmodellen med 870 af Volvos mest potente heste med IPS, og alligevel kan prisen holdes på 4.750.000 kr., og det er inklusiv alle godkendelser til passagertrafik fra Søfartsstyrelsen. Der er ingen moms på båden, fordi det er en erhvervsbåd.

Bådmagasinet sejlede med i Storebælt og Smålandsfarvandet på bådens leveringstur til Vejrø, hvor vi stod om bord i Korsør. Læs mere om Havets Land Rover i taxi-version i det nye Bådmagasinet.

Køb artiklen - Læs artiklen "Targa flagskib som luksustaxi". Køb artiklen og få den som PDF fil - lige til at læse med det samme.

Køb online udgave - Du kan læse Bådmagasinet, hvorfra i verden du har lyst, det eneste det kræver er en computer og en internetforbindelse.

Køb iPad magasin - Læs Bådmagasinet på din iPad. iPad magasinet downloades som pdf, der kan gemmes i iBooks app'en på din iPad.

Er du abonnent, logger du naturligvis bare ind her og læser artiklen, hvis ikke du lige har dit Bådmagasinet ved hånden.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

2 Kommentarer

#1 - Sendt d. 09-02-2012 - Kl. 20:45 af Henrik
Burde en artikel som denne ikke have overskriften pressemeddelelse eller tekst leveret af Reese Marine.
Blot et spørgsmål.
#2 - Sendt d. 09-03-2012 - Kl. 06:11 af Søren Øverup, Bådmagasinet
Kære Henrik
Hvad skulle den dog det for, når Henrik Hansen har tilbragt en hel dag om bord på denne Targa, besøgt Vejrø og skrevet artiklen, som du nok ikke engang læst artiklen? Blot et svar!
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Topdanmark - Bådforsikring til fast lav pris
ROLLY TASKER SAILS - Prisvenlige, stærke og lethåndterlige
Suzuki - Påhængsmotorer