Kom til havnefest på Refshaleøen

Havnefest krydret med sejlture i ældre klassiske speedbåde i Københavns havn - det er hvad, der er på programmet, når Københavns Yacht Service på Refshaleøen afholder havnefest lørdag den 18. august 2012.

09-08-2012 06:30 - Trine Søe

Københavns Yacht Service inviterer til stor havnefest med live bands lørdag den 18. august 2012. Festlighederne starter med en sejltur i ældre klassiske speedbåde i samarbejde med Copenhagen Classic Cruise. Der er afgang fra Yachtgaragen på Refshaleøen i Københavns Havn klokken 11.00. Der er mulighed for at sejle med som passager i eksempelvis en ældre Riva, Chris Craft eller lignende, hvis man har lyst. Man kan også deltage i egen speedbåd, hvis man ønsker at sejle med.

Frokost på trekroner fortet

Planen er at sejle rundt i Københavns havn med flere stops undervejs. Helt ekseptionelt har man fået lov til at lægge til ved Trekroner fortet, hvor der skal spises frokost. Der sejles tilbage til Københavns Yacht Service, så man kan nå at deltage i eftermiddagens festligheder.

Ønsker man en plads på en af de ældre klassiske speedbåde, skal man reservere en plads hos Hans Bo på telefon 30 36 95 85. Det koster 200 kroner per person og inklusiv forplejning på turen.

Livebands, mad og drikke

Om eftermiddagen, fra klokken 16.00, åbner festteltet ved Københavns Yacht Services garage. Der er lagt op til en festlig aften med levende musik, kolde drikkevarer, grillmad og hygge. Der kommer i alt fem bands og spiller. Generen spænder fra bluegrass til singer/songwrite til country og blues - kort sagt noget for enhver smag. Det er muligt at komme sejlende til arrangement, idet båden kan fortøjes i dokken. Kommer man i bil, kan den parkeres foran porten.

Tilmelding til arrangementet lørdag aften er ikke nødvendig.
  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

ShipShape
Bluebay marine
Djurs Polstring Nyt til din båd.