Mulighed for at prøve og se LightFighter i Helsingør lørdag.

Demo og prøvesejlads på LightFighter lørdag

LightFighter kommer til Helsingør i morgen lørdag den 4. august 2012 fra klokken 13.00 til 18.00. Her kan du se og prøve LightFighteren, der har en fritstående carbon vingemast!

03-08-2012 10:00 - Trine Søe

Find din våddragt og redningsvest frem og kom ned til stranden. Helsingør lystbådehavn. Hold øje med de røde strandflag, det viser vejen frem til LightFighter.

Ligth

Hold øje med de røde flag, der viser vejen til stranden, hvor LightFighter kan prøves

LightFighter er en slank let strandkatamaran med en fritstående vingemast for optimal aerodynamik. Perfekt til de sejlere, der stræber efter at opnå høj ydeevne, sikkerhed og hastighed. LightFighter kan samles og rigges på mindre end 15 minutter. Hæve-sænke ror og indbygget slidbeskyttelse gør LightFighter perfekt til både kystnære og lavvandede farvande.

Flere aktiviter i Helsingør

Der er havnefest i Helsingør, så der er mange andre spændende aktiviter hos havnens klubber og butikker. Blandt andet maritimt loppemarked - så kom og få en dejlig sommerdag på lystbådehavnen i Helsingør.

Spørgsmål eller lignende

Hvis du har spørgsmål angående prøvesejladsen eller Lightfigther, er du naturligivs velkommen til at ringe til Tue på tlf. 40 22 88 34 eller skrive til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . LightFighteren skal også ud og sejle i de kommende uger, så følg med på Lightfighters hjemmeside www.lightfighter.dk.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

  

Tilmeld nyhedbrev

 

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Kronborg Marine Bådsalg
Gori Propeller
Siim Båd og Motor A/S - Danmarks største bådcenter!