Bubber om bord på Dehler 35. Foto: Oscar Meyer

Ærøskøbing i sigte

Bubber på sommertur - Bubber sejler rundt i det sydfynske øhav med sin søn Oscar. På nuværende tidspunkt befinder de sig i Marstal, men de har besluttet at stikke til Ærøskøbing.

24-07-2012 12:00 - Trine Søe

Efter et dejligt ophold i Marstal var det på tide at kaste fortøjningerne og komme videre. Oscars og min plan var at sejle til Ærøskøbing på Ærø. Vi lagde Marstal bag os, og vi kunne lige holde kursen op. Vi ville holde en pause undervejs. Vi besluttede at holde en velfortjent pause ved Birkholm.

Frokost

Dejlig frokost om bord

Tid til en dukkert

Vi kastede anker, så vi bare kunne ligge og nyde livet om bord. Det var vel også blevet tid til en badetur. Vandet kan nok bedst beskrives som koldt og friskt. Men i det kom vi.

Badebubber

Det var lidt fedt at komme i vandet

Efter vi havde plasket rundt, lå vi bare i cockpittet og hyggede, nød naturen og livet om bord. Ved aftenstid hæv vi ankeret op, og gik det sidste stykke ind til Ærøskøbing.

Havnene mangler liv

Det slår mig, at det ikke er svært at få plads i nogle af de havne, vi har besøgt i år. Der er masser af frie pladser. Desværre er livet på havnen i Ærøskøbing også meget dødt. Havnefogeden siger, at det er det dårlige vejr, vi har haft indtil videre, der skræmmer folk fra at tage afsted. Jeg synes, det er lidt trist, for jeg ved, hvor proppet og fyldt med liv, der kan være i de mange havne.

Uden mad og drikke dur helten ikke, og vores maver rumler også en smule. Vi trasker op i byen, hvor vi finder et sted, hvor vi kan købe en burger. Vi tager den med tilbage i båden, hvor vi spiser i cockpittet.

 
 

Julegave 330x275

 
 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Gransegel
First Marine Lystfartøjsforsikring
Yamaha Motor Denmark A/S