Den helt nye Marex 320 kan opleves på standen hos Reese Marin når Hanseboot i Hamborg slår dørene op fra på lørdag.

Oplev Marex 320 på Hanseboot

Branche Nyt: En solstråle historie - i en ellers hård tid for branchen. Der er allerede nu solgt 11 stk. af nyheden Marex 320 Aft Cabin Cruiser inden den skal have sin store premiere på Hanseboot i Hamborg som starter på lørdag.

22-10-2012 12:12 - Redaktionen

Det er den danske og nordtyske importør og forhandler Reese Marin, som afholder premieren i Hamborg

Ejeren af Reese Marin, Henrik Reese forklare at Reese Teamet er meget glade for den positive opmærksomhed den nye Marex har tiltrukket de forskellige steder hvor båden er blevet lanceret og testet.

Marex 320 Aft Cabin Cruiser er opbygget som "storebror" 370, med en traditionel agterkahyt samt et fast skrueaksels system, som faktisk er sjældent set på dagens ny båds markedet.

Med den flotte modtagelse og positive respons på de allerede 11 solgte, er Marex værftet naturligvis stolte af, at de mange kræfter og ressourcer der er brugt, allerede nu har båret frugt.

Reese Marin glæder sig til at fremvise Marex 320 Aft Cabin Cruiser for de danske - og tyske motorbåds entusiaster på Hanseboot (Hamburg Boatshow) i Hamborg fra 27.10-2012 - 04.11.2012 i Hal 6. – og vil samtidig benytte lejligheden til at nævne at båden ikke vil blive udstillet på den danske bådudstilling i 2013, men at man vil kunne se og prøvesejle den efter aftale hos Reese Marin i Aabenraa.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Scandinavian Yacht Center Dragør
Nordship Yacht
Hellers