På billedet ses: Radiolærer Jørgen Fink Petersen, radiolærer Hanne Kiil & salgschef fra Polaris Elektronics A/S, Keld M. Pedersen

Skagen Skipperskole får det nyeste kommunikationsudstyr

Skagen Skipperskole, som for nyligt indviede sin nye administrations- og undervisningsbygning, har af Thrane & Thrane A/S og Polaris Electronics A/S, fået foræret en komplet Sailor 6000 GMDSS A3 station.

05-10-2012 17:49 - Søren ØverupKilde: POLARIS Electronics A/S - Pressemeddelelse

Med denne donation kan skolen undervise sine elever med det nyeste udstyr indenfor branchen, udstyr, der med features som Thrane link og touch skærme, sikrer optimal funktionalitet og brugervenlighed.

Peter Andersen, Manager business development hos Thrane & Thrane, udtaler i denne forbindelse: "SAILOR har altid støttet skolen, så den har kunnet præsentere det sidste nye indenfor kommunikation for sine elever, og samtidig giver samarbejdet med skolen og dens elever nyttige brugererfaringer, der er med til at sikre SAILOR produkternes høje kvalitet og brugervenlighed".

På skolen uddannes fiskeskippere til fiskerierhvervet samt kyst- og sætteskippere og styrmænd til handelsflåden, med denne SAILOR GMDSS A3 station, som er noget af det sidste nye indenfor maritim kommunikation, får eleverne muligheden for at være så tæt på virkeligheden som muligt.

GMDSS A3 stationen (Global Maritime Distress and Safety System) består af forskelligt kommunikationsudstyr, internationalt bestemt til brug for at øge sikkerheden til søs og gøre det lettere at hjælpe nødstedte på havet.

På det danske marked er Polaris Elektronics A/S distributør af SAILOR

og derfor fik salgschef Keld Mørkholt Pedersen æren af at overdrage gaven til de glade modtagere.

Skriv en kommentar

Alle vores læsere kan frit deltage i debatten.
Husk at holde en god, sober tone.
Læs mere om vore retningslinier her >>
Captcha plugin for Joomla from Outsource Online
 

0 Kommentarer

 

Julegave 330x275

 
 

300x250

 

300

 
 
  

onlineabo

 

printabo

 
 
 

Udvalgte varer til vores abonnementer

 
 
 

dit link til bådbranchen

Raymarine
NEILPRYDE SAILS
Tempo Bådsalg