120 glade sejlere i samlet i Oure. Foto: Per Heegaard.

Unge stjernefrø samlet på Oure

17-10-2012 16:30 Trine Søe17-10-2012 14:30 - Trine Søe
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

De unge sejlere har været på efterårscampen siden i lørdags. Deltagerne ligger ikke på den lade side, dagen starter klokken 06.30 med fysisk træning og derefter morgenmad. Når sulten er blevet stillet, er det tid til teori, før deltagerne skal på vandet.

Oure

Når teorien er gennemgået, er det tid til at komme på vandet

Oure har fået fået nogle af Danmarks bedste trænere til at undervise, så deltagerne er i det bedste hænder. Flere af deltagerne er kendte ansigter som har været til OL. Sejlerne giver den maks gas på vandet - eksempelvis knækkede en norsk pigebesætning i går en ny mast på deres 49'er FX.

Tid til at eksperimentere

Flere af sejlerne benytter lejligheden til at prøve kræfter med andre joller, end dem, de har sejlet hidtil. Sveriges OL guldvinder i Starbåd, Max Salminen, har byttet Starbåden ud med en Finnjolle. Martin Boidin prøver ligeledes kræfter med den krævende finnjolle. Mens Lærke Buhl-Hansen har kastet sig over kite surfing.

Oure4

Lærke Buhl-Hansen har kastet sig over Kite Surfing

Efterårscampen for de friske sejlere slutter senere i dag klokken, og mon ikke der er nogle sejlere, der skal hjem og have sig en lille lur?

Bådmagasinets fotograf Per Heegaard lagde vejen forbi sejlernes efterårscamp i Lundeborg i går tirsdag - se de lækre billeder i Bådmagasinets Galleri.

Udvalgte varer til vores abonnementer

135

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer