ISAFs nye præsident Carlo Croce havde tid til Bådmagasinets journalist Øyvind Bordal som fik et langt interview i kassen. Læs det senere i magasinet, eller med login her på sitet. Foto: Søren Øverup

Hallo Mr. President

11-05-2013 08:45 Søren Øverup11-05-2013 06:45 - Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Kik forbi lød invitationen til Bådmagasinet fra Dansk Sejlunion, og det gjorde vi så.

Hen over Kr. Himmelfartsferien er Dansk Sejlunion vært ved ISAF's halvårsmøde, og vi havde naturligvis en unik mulighed for at snuse til hvad pokker de render rundt og laver i disse "commitier".

Møderne var åbne, så vi havde lejlighed til at se hvordan sådan noget foregår. Men da det er et halvårs møde, var det naturligvis svært at få optimalt udbytte, da emnerne der blev debatteret, dels var en fortsættelse fra tidligere, og dels emner der ville blive taget op på næste møde. Alt i alt interessant at se, hvordan der arbejdes i dette "cirkus"

Vi fik også muligheden for at få et interview med den nye præsident for ISAF Carlo Croce. Læs interviewet med en gangske spændende og "levende" præsident Croce i Bådmagasinets udgave som udkommer ultimo juni.

Vores kære abonnenter på Bådmagasinet vil få dette interview "serveret" her på sitet på et tidligere tidspunkt, du skal blot benytte dit login.

Udvalgte artikler til salg - gratis for abonnenter under Mit Bådmagasin

140
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer