Bådmagasinets billedgalleri

Murphy&Nye - nu på det danske marked.

23-06-2007 10:37 Hans Henrik23 Jun 2007 8:37 - Pressemedd/Schmiiidt
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Americas Cup aktuelle Team NewZealand sejler i Murph&Nye, som du nu kan få i Danmark

Det italienske orginale sejler beklædning har åbnet deres første store flag-skibs forretning i Danmark på Chr. iX's gade i København samt to shop-i-shop forretninger i henholdsvist Magasin Kgs. Nytor og Magsin
Lyngby.

Murphy&Nye beklædning er for de fleste et synonym med mode beklædning som findes i de sydeuropæiske metropoler og fashionable middelhavs byer. Nu er tiden kommet til Skandinavien.

Murphy&Nye er et af de mest betydningsfulde mærker indenfor aktiv sportsbeklædning og mode i Verden. Oprindeligt et amerikansk sejlfirma fra 1933, som så en sammenhæng i mellem leverancer af sejl til datidens store
sejlskibe og praktisk moderne beklædning til besætningerne ombord.

I dag er Murphy&Nye en del af den verdens- omspændende italienske modekoncern Sixty Group som hvert år producerer og distribuerer mere end 22 millioner beklædnings genstande.

Med showroom i Oslo, Stockholm og København, samt en dedikeret salgsstab i hvert land, er forventningerne at det Skandinaviske marked vil kunne matche de øvrige hovedmarkeder i løbet af kort tid.

Det skandinaviske hovedkontor vil som i den øvrige del af Sixty Group være Danmark, hvor
Nicholas Hütemeier er Skandinavisk direktør i tæt samarbejde med Anders Mortensen, som vil være garant for salg og branding. Anders Mortensen har i sin karriere opbygget flere succesrige brands såsom Carhartt og senest
Napapijri.

M&N kollektionerne spænder bredt med et afsæt i den moderne og aktive livsstil som et casual sports brand med DNA fra det maritime, med hver en kollektion i pige, herre og børne.

Desuden findes der en sideløbende samlet crew kollektion med et direkte afsæt i det maritime. Her har man allieret sig med et lokalt netværk af de bedste sejlere, som fungere som et aktivt advisory board.

Det betyder at den tekniske know how omkring
beklædningen er i top, samt at mærket vil være aktivt i de rette miljøer.

Herunder det forestående verdensmesterskab for Farr 40, som skal afholdes i Danmark, hvor bla. Kronprins Frederik vil sørge for en massiv medie dækning.

Murphy&Nye er et meget aktivt og involverende mærke. Således er mærket bland andet valgt som den samlede leverandør af beklædningen til Americas Cup, som vil være en af de helt store medie begivenheder i sommeren 2007.

I butikkerne er der derfor også mulighed for at købe det originale Americas Cup tøj samt tøj fra Team New Zealand som netop skal til at sejle finale i Americas Cup imod Alingi.


Dem nye Murphy&Nye butik i København. Du finder også tøjet i Magasin Kbh og Lyngby
Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer