Bådmagasinets billedgalleri

Første båd i mål i Watski2Star

19-08-2006 12:14 Hans Henrik19 Aug 2006 10:14 - Søren Øverup
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen

Fuld koncentration. Dorte O. med besætning Helle Jespersen. Succes-duo'en med VM-matchrace guld, og OL bronce. Foto Per Heegaard

Skipper Stefan Myralf og gast Søren Gitz gled over mållinien i Helsingør som første båd kl 08:47:41 i Trimaranen Ocean One.
Det var en glad, men træt Stefan der modtog champagne og en flaske Mount Gay Rom. "Fantastisk koncept - virkelig en super sejlads, men fed stemning på Anholt" råbte skipperen, og nød den friske champagne som morgenmad. "Nu skal det blive godt med et bad og en varm seng, for det har været koldt og vådt i nat. Men vi glæder os til festen i aften, hvor vi skal hygge os".

Sidste båd har forladt Anholt - Hinrichsen 34 Sequoia fra Helsingør - kl. 08:05 og er på vej hjem mod Anholt i svag til jævn sydvestlig vind med en del regnbyger.

Sejladsen afsluttes med en stor fest lørdag aften i Helsingør, hvor der helt sikkert vil blive "hånd-sejlet" og nydt et koldt glad fad-øl, oven på denne præstation.

Vi har rigtig mange dejlige fotos fra vores fotograf på pletten Per Heegaard. Nedenstående fotos er alle fra Per, og du kan se flere på:


Nu findes der jo nogle stykker af Mads Christensen i sejlsport. Her den mode-rigtige af slagsen, og ja det ser tjekket ud. Foto Per Heegaard"Jord-omsejleren" Flemming i NupXGeneral sekretær i Dansk Sejlunion Dan Ibsen, i dejlig afslappet stil - sådan.
Kristian Groth, fik nok aldrig udnyttet sit enorme talent, men nyder stadig sejlsporten.Peter Buhl i sin X'er. Behøver vi nævne ordet sejlglæde...Dejligt at se, det ikke kun er mænd der kan styre "skuden".Kender desværre ikke navnet på denne båd eller skipper, men hvor er det dog en smuk båd.Seacart - en helt ny båd-type mødte op til start. Den vejer kun 930 kg. og kan nå et max fart på ca. 27 knob!

www.watski2star.dk


Udvalgte artikler til salg - GRATIS for abonnenter under Mit Bådmagasin

140

Udvalgte varer til vores abonnementer

135
Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer