Skidt dansk dag i Marstrand

06-07-2002 13:15 Hans Henrik06 Jul 2002 11:15 - Nikolaj Dyring
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen
Det så jo spændende ud set med danske øjne, da første round robin var gennemført i kvartfinalerne i Marstrand under Swedish Match Tour stævnet. Fire besætninger skulle gå videre, og Jesper Radich og Jes Gram-Hansen lå på henholdsvis fjerde og femtepladsen. For at øge spændingen, talte sejladserne i anden round robin dobbelt, og alle havde derfor stadig en chance. Desværre lykkedes det kun de danske besætninger at løbe af med sejren i tre ud af de syv sejladser i anden round robin, og det var ikke nok til at gå videre til semifinalerne.
Helt tomhændede går de danske besætninger dog ikke hjem. Jesper Radich slutter på en samlet sjetteplads på Swedish Match Touren efter de otte stævner, og præmien løber da alligevel op i 15.000 USD. Tilsvarende får Jes Gram-Hansen 25.000 USD for sin flotte tredjeplads samlet.

I dag er der så fire besætninger tilbage, som skal dyste om medaljerne i Marstrand. Dean Barker kom bedst igennem kvartfinalerne med frem sejre i både første og anden round robin og må derfor vælge modstander til semifinalerne. Han har valgt amerikaneren Ed Baird, og hvis han løber af med sejren skal han møde enten Bertrand Pacé eller Russell Coutts i finalen, afhængig af hvem af de to, der først får tre sejre i deres semifinaler.

Resultat af kvartfinalerne efter to round robins:
1 Dean Barker, Team New Zealand, 15 point
2 Bertrand Pacé, Team New Zealand, 12 point
3 Russell Coutts, Alinghi Team, 10 point
4 Ed Baird, USA/Team Musto, 10 point
5 Peter Holmberg, Oracle Racing, 10 point
6 Jesper Radich, Denmark, 10 point
7 Jes Gram-Hansen, Denmark/Victory Lane, 9 point
8 Magnus Holmberg, Sweden/Team Sealife, 8 point


Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer