Bådmagasinets billedgalleri

Buster Magnum får faste hynder

10-07-2002 13:09 Hans Henrik10 Jul 2002 11:09 - Torry Lindstrøm
Kilde:
Vurderer artiklen
Del artiklen
Man skal kigge godt efter, men der er væsentlige nyheder på Fiskars vellykkede Buster Magnum i 2001-udgave. Den største Buster's aluminiumskrog bliver nu svejset sammen i en form, så delene ikke slår sig; resultatet bliver et skrog, der kommer ud med højere præcision.
Skroget er blevet ændret til lidt dybere skrogvinkel og lidt højere fribord, hvilket har medført en godkendelse til 8 personer. Fribordet er også blevet ændret med andre profiler, så båden bliver mere støjsvag - og det var skroget i forvejen.
Den nye model er blevet både længere og bredere, samt tungere. Den anbefales med motorer mellem 100 og 200 hk, og efter prøvesejlads i modellen er det klart, at man næppe skal gå under 150 hk, hvis man vil have glæde af dens sejlegenskaber. Magnummen er ualmindelig vellykket at sejle i sø.
Magnummen er indrettet med styrepultstelementer i polyetylen, som bløder lidt på det "hårde" aluminiumsindtryk, og samtidig er man gået over til at klæde alle siddepladser med fastsvejsede hynder af neopren-skum, hvilket gør cockpittet ganske indbydende. Modellen byder på masser at stuverum under sidderpladserne plus bl.a. to sjove hængslede rum i gangen mellem de to styrepultsdele, der hver tager f.eks. en kasse øl. Den nye Magnum leveres standard med kaleche, der stuves bort i en fast garage bag agtersofaen. Import: Øsby-smedene, 74 58 45 90 og Shipshape, 45 86 85 20.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold
Jeg accepterer